Sokan keresték, azonban rettenetes vége lett a kutatóakciónak. Ráleltek annak a győri férfinak a holttestére, akiért egy egész város megmozdult. Egyelőre nem tudni, mi történhetett.

Az esti órákban bukkantak rá

Kedden este megtalálták annak a győri testnevelőtanárnak a holttestét, akit nagy erőkkel kerestek mind a hatóságok, mind a civilek – írja a Kisalföld. „Egyik tagtársunk a helyszínre sietett segíteni a keresést, valamit terepjáróval, technikai eszközökkel indulásra készen álltunk, miközben érkezett a hír, hogy meg van az eltűnt” – írta Facebook-oldalán a tatabányai önkéntes tűzoltó egyesület. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kérdéses, mi történt

A helyszínen a Prospectíve és a Győrszentiváni ÖTE tagjai mellett civilek is segítették a keresést. Egyelőre a rendőrség nem adott ki tájékoztatást az esettel kapcsolatban, így akár bűncselekmény áldozat is lehetett az idős férfi. Biztosat azonban a szakértők tudnak mondani. Úgy tudni, egy győri tóban találtak rá.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rengetegen szerették

A tatabányai önkéntes tűzoltók Facebook-oldalán rengetegen nyilvánítottak részvétet. „Mindened a tanítványok és a sport volt. „Bízom benn, hogy fogod folytatni, csak sajnos már nem a megszokott helyen. Nyugodj békében, részvétem a családnak” – szól az egyik hozzászólás

„Egy szinten laktunk. Egy arany ember volt.”

A hozzászólásokból az kiderül, többen személyesen is ismerték a tragikus körülmények közt elhunyt férfit. Egyik szomszédja is bejelentkezett: „őszinte részvétem a családnak. Egy szinten laktunk. Egy arany ember volt”.

Tömegek keresték

Forrás: Eltűnt Prospectíve Facebook-oldal

A biciklijét sikerült megtalálni

Forrás: Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Tragikus eltűnések

Sajnos nem ez az egyedüli eset, hogy egy eltűnés tragikus véget ér. Mint itt a Kékvillogón beszámoltunk róla, a múlt héten megtalálták annak a férfinak a holttestét, akinek még szeptemberben veszett nyoma, miután elindult hazafelé a Budapest Parkból.

Kilépett, majd köddé vált

Annyit lehetett tudni, hogy kilépett a szórakozóhelyről és megpróbált leinteni egy taxist, aki azonban nem vette fel. Alighanem ezt követően gyalog vághatott neki az útnak, azonban minden azért érdekes, mert a Rákóczi híd térfigyelő kamerái nem vették fel, ahogy a hídon közlekedik.

Semmit sem tudni

Kérdés az is, hogyan zuhanhatott bele a férfi a Dunába. Minden jel arra utal, hogy bármi is történt, nem szándékosan akart eltűnni. Felesége szerint nem lehetett rejtett élete, terveik voltak a jövőre nézve, ráadásul a koncerten is szemlátomást jól érezte magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.