Egy 9 éves kisfiú segítette a rendőrök munkáját Székesfehérváron, az egyenruhások apró ajándékkal köszönték meg a fiúcska hathatós segítségét.

Bejelentés érkezett

A rendőrségre 2023. augusztus 8-án délután érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a Széchenyi utcában található zajvédő betonkerítést egy ismeretlen autó kidöntötte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyomokat kerestek

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Helyszínelő- és Balesetvizsgáló Alosztályának munkatársai azonnal megkezdték a nyomok rögzítését és az adatgyűjtést, derült ki a rendőrség közleményéből.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meglepő fordulat

Az eset körülményeinek vizsgálata még az egyenruhások számára is meglepő fordulatot vett, amikor a tanúkutatás során egy mindössze 9 éves kisfiú szolgált olyan információkkal, melyek egészen az elkövetőig vezették őket.

Látott mindent

A kisfiú elmondta, hogy látta, amint egy teherautó tolatás közben nekihajtott a betonfalnak, és ledöntötte azt. Az ütközést követően a sofőr kiszállt, megnézte az általa okozott kárt, majd mintha mi sem történt volna, visszaült a járművébe, és elhajtott.

Éles szemű megfigyelő

Az éles szemű kis megfigyelő precíz és részletes leírást adott a rendőröknek a járműről, ezzel is megkönnyítve az elkövető teherautó-vezető azonosítását és felkutatását, így a sofőr nem kerüli el a felelősségre vonást.

Felkeresték a kisfiút

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai 2023. augusztus 16-án délután felkeresték a kisfiút és családját, hogy egy baleset-megelőzési ajándékcsomaggal köszönjék meg a szemfüles legényke segítségét.

Köszönet

Ő is szeretne rendőr lenni

A meglepett kisfiú örömmel fogadta az ajándékot, és büszkén árulta el az egyenruhásoknak, hogy ő maga is rendőr szeretne lenni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu