Életveszélyesen megsebesítette a volt barátnőjét egy férfi Budapesten, a Józsefvárosban. A 38 éves gyanúsítottat a rendőrök egy órával a támadás után elfogták.

Megszúrta a volt barátnőjét

A BRFK Tevékenység-irányítási Központjába néhány perccel dél után érkezett bejelentés arról, hogy a VIII. kerületben, egy lépcsőházban egy 25 éves nőt volt barátja többször megszúrt, megvágott egy késsel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elmenekült a helyszínről

A tettes ugyan elmenekült a helyszínről, ám a rendőrök egy órán belül egy IX. kerületi társasháznál elfogták.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Önmagát is megsebesítette

A férfi a rendőrök kiérkezése előtt önmagát is megsebesítette. Emberölés kísérlete miatt folytatnak nyomozást a 38 éves gyanúsítottal szemben, akit szintén kórházban ápolnak – közölte a BRFK.

Korábbi eset

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt, szíven szúrta egy 20  éves férfi 19 éves társát Budapesten, a 9. kerületben. A halálra szúrt férfi állítólag nem volt ismeretlen a hatóságok előtt. 

Az áldozat édesanyja összeomlott

A rendőrök, amikor közölték a kordonon kívül álló édesanyával és családtagokkal, hogy a fia meghalt, összeomlott. Az édesanya a földre vetett magát és azt kiabálta: „meghalt, meghalt”

Családjával élt a Telepy utcában

A BudaPestkörnyeke.hu megtudta, hogy az áldozat M. Csaba, szüleivel élt. A környéken évek óta több régi bérházat lebontottak, helyettük új építésű lakóházakat húztak fel. Az a ház, ahol a tragédia történt, az egyetlen régi bérház, ahová az egyik környékbeli elmondása alapján „kétes alakok” járnak.

Állítólag a testvérét akarta megölni

Az áldozat egyik ismerőse a gyilkosság után a Facebookon azt írta, hogy a tettes nem Csabát, hanem a testvérét akarta megölni. “Késsel voltatok jó gyerekek, nem bírtatok sima kézzel a bátyámmal” – írta Facebookon a meggyilkolt fiatal testvére.

Elrendelték a gyanúsítottak letartóztatását

Elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a két fiatal férfinak a letartóztatását, akik a feltételezés szerint meggyilkoltak egy 19 éves fiatalt a Telepy utcában, írja a Bors.

Voltak már büntetve

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője úgy tájékoztatott, hogy “A bíróság az ügyészi indítványnak megfelelően a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel rendelte el a kényszerintézkedést. A döntés nem jogerős, az ellen a gyanúsítottak és a védőik fellebezést nyújtottak be. A két elkövető egyike a Bors információi szerint már volt büntetve.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: rendőrautó – Forrás: BPK