Nem tüdőembólia, hanem szívelégtelenség okozta annak a 8 hónapos terhes tanárnő halálát, aki múlt héten hunyt el Szerencsen. Ildikó otthonában lett hirtelen rosszul, férje próbálta újraéleszteni, majd a mentők küzdöttek az életéért.

Meghalt egy kismama

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, múlt héten meghalt egy 8 hónapos terhes kismama Szerencsen. A 38 éves Ildikó az első hírek szerint tüdőembóliában hunyt el. Hétfőn azonban kiderült, hogy szívelégtelenség okozta a halálát.

Gyászol a család

Az édesanyának csupán három hete volt hátra a szülésig. Ildikót 8 éves kislánya és férje gyászolja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megszólalt a gyászoló férj

„Az utolsó napon minden a normális mederben folyt. Léna Miskolcon szertornázott, mi pedig készültünk az estére. A kislányunk most Ildikóval akart aludni, ezért én a gyerekszobában feküdtem le. Fél 10 körül jött át hozzám, majd azt mondta, nem érzi jól magát, nem kap levegőt” – mondta a Blikknek a gyászoló férj.

Az ajtó előtt esett össze

„Kimentünk a teraszra, leültettem, ő pedig arra panaszkodott, hogy szúr a mellkasa. Hívtam segítséget telefonon, de neki már lilult a szája, aztán habzó szájjal hányt a teraszon. Próbáltam besegíteni, de az ajtó előtt összeesett” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Buri Attila.

A mentők folytatták az újraélesztést

A 40 éves férfi azonnal megkezdte az újraélesztést, mivel a felesége akkor már nem volt magánál. Pár perc múlva a mentők is megérkeztek, akik átvették az irányítást, és ugyan mindent megtettek, sokáig küzdöttek a fiatal nőért, már ők sem tudták megmenteni az életét.

Döntenie kellett

„Könyörögtem, hogy hozzák vissza, de esélyük sem volt. A karjaimban halt meg a szerelmem. Nekem kellett dönteni arról, hogy császármetszéssel megpróbálják-e megmenteni a picit a hasában, de szerintük erre sem lett volna esélyük, így pedig nem is akartam” – mondta a megtört férfi.

A kislány a másik szobában aludt

A 8 éves Léna mindeközben a szobájában aludt. Semmit nem érzékelt abból, hogy a még meg sem született testvéréért és édesanyja életéért küzdenek. Az édesapa csak reggel közölte vele a tragikus hírt.

„Felmentek a csillagok közé”

„Odamentem az ágyához majd azt mondtam, anyáék felmentek a csillagok közé. Aztán kijött és azt felelte, hogy anyáék odafent ketten, mi pedig idelent leszünk erősek. Még csak 8 éves, de nagyon érett, az anyukája maximálisan felkészítette az életre. Azt is hozzátette, hogy minden versenyét anyának nyeri majd meg”.

Judy is gyászol

Ildikó halálhírét Judy osztotta meg a közösségi oldalán. Az énekesnő az elhunyt kismama családjával 6 éve ismerkedtek meg, azóta pedig szoros baráti kapcsolatot ápoltak egymással. Hasonló korú gyermekeik is imádták egymást, és együtt is sportoltak. A tragédia hírével az özvegy hívta fel zokogva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció