A hét elején a Dunába esett egy nő Budapesten, a 13. kerületben. A budapesti rendőrök egymásba kapaszkodva húzták ki a vízből az 52 éves nőt.

Beleesett a Dunába

A rendőrségre 2021. május 18-án, 17 óra 12 perckor érkezett bejelentés, miszerint Budapest 13. kerületében, a Révész utcánál egy ember sodródik a vízben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt esett a nő a vízbe

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

3 perc alatt ott voltak

A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei: Szabó Fanni r. őrmester, Nyíri Tamás r. törzsőrmester, Balogh Bence r. őrmester és Krizsán János r. törzsőrmester három percen belül a helyszínre értek.

Jutalomban részesültek a hősök

Jutalmat kaptak a hős rendőrök – Forrás: Police.hu

Nem tudott úszni

Az angyalföldi rendőrök egy videóban árulták el, hogy a bajba jutott nő azt mondta a kiérkező rendőröknek, hogy nem tud úszni és nem tud kijönni sem. Ekkor az egyenruhások lementek a partra, és segítő kezet nyújtottak neki, de mivel a sodrás erős volt, ezért elvitte a nőt.

Kimentették

A négy bátor rendőr egymásba kapaszkodva kihúzta az 52 éves nőt a vízből, majd meleg pokróccal betakarták. Ezt követően átadták őt a mentőknek.

Megkapták az elismerést

Jutalmat kaptak a hős rendőrök – Forrás: Police.hu

Jutalmat kaptak

Bátor helytállásukért Dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya május 21-én jutalomban részesítette a hős rendőröket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Íme a mentésről készült videó

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból