A színész ugyanannak a pékségnek a környékén parkolt tiltott helyen, ahol szeptemberben. Ezúttal az út túloldalán állt meg, csakhogy a járdán tette mindezt. A zsaruk léptek az ügy kapcsán.

Megint rajtakapták, hogy szabálytalanul parkol

A 75 esztendős színészt már többször is lencsevégre kapták, ahogyan a kedvenc pékségénél a járdán parkol. Legutóbb nagy felháborodást keltett az, hogy Kern András fittyet hányt a közlekedési szabályokra. Még a 2. kerület polgármestere, Őrsi Gergely is megszólalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Most is beszédtémát szolgáltat az ügy

A lapok sorra hozták le az újabb esetét, köztük elsők között számolt be róla a BudaPestkörnyéke.hu is. Ősi Gergely ezúttal sem hagyta a dolgot szó nélkül. Elárulta, hogy sok megkeresés futott be hozzá az újabb botrányos parkolás kapcsán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem lesz parkolóhely a pékség előtt

„Nem tervezünk parkolóhelyet építeni a pékség elé a járdára. Az ottani terület továbbra is a gyalogosközlekedést szolgálja. A virágláda kihelyezése helyett úgy döntöttünk, a pékség előtti területet is magába foglaló téren komplexebb zöldítést végzünk, így ott új zöldterület jöhet létre úgy, hogy arányaiban csökken a mostani beton- és kőburkolat. Ezzel kapcsolatban november elején közösségi egyeztetésre hívjuk az ott élőket” – mondta Őrsi Gergely.

Őrsi Gergely posztja a szabálytalan parkolásról

A rendőrség is intézkedik

A II. kerületi rendőrség szabálysértési eljárást indított annak kapcsán, hogy Kern András a napokban újfent szabálytalanul parkolt az ominózus pékség közelében, tudta meg a Metropol. Az rtl.hu információi szerint Kern András legalább havi egy alkalommal a Margit híd budai hídfőjénél található pékségben vásárol a kedvenc péksüteményeiből. A rendőrség is járt már a pékségben, és a színész parkolási szokásairól érdeklődött.

Kern András nem akart reagálni az újabb ügyre

A Metropol megpróbálta elérni Kern Andrást az eset kapcsán. A színész azonban a lap szerint nem kívánta kommentálni a szabálysértését. Korábban elmondta, szerinte felfújták ezt a dolgot.

Úgy érzi, nem okozott valós problémát

A szeptemberi szabálytalan parkolását követően azt mondta Kern András, hogy senkinek sem kellett kerülgetni a járdán. Akkor úgy fogalmazott, hogy “mélyen és súlyosan el van túlozva” az ügy. Hozzátette, rendkívül kellemetlen.

Nem értette, miért csinálnak ebből ekkora ügyet

“Olyan, mintha mindenki megőrült volna, megvadult volna” – mondta akkor a színész. Szerinte azt is mondhatták volna az emberek, hogy bár elkövetett egy hibát, de megbocsátanak neki. Akkor azt ígérte, nem fog többé odaállni.

Ezek is érdekelhetnek!

Valóban nem oda állt, de megint szabálytalan volt

Kern András talán azt hitte, megússza a rivaldafényt, ha ezúttal az út túloldalán áll fel a járdára. Pechjére így is kiszúrták, hogy szabálytalanul állt meg a pékség közelében. A pékség mellett nincs kijelölt parkolóhely, ez azonban nem szolgál a színész mentségére.

Megoszlik az emberek vélemény

Vannak, akik úgy vannak vele, hogy ez nem egy nagy ügy, ennél fontosabb problémák is vannak az országban. Mások azt gondolják, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak, és Kern Andrásnak is be kell tartania őket. Egyesek úgy vélekednek, hogy az ismert embereknek példát kellene mutatniuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció