István hazafelé tartott autójával a munkahelyéről, amikor tragikus baleset érte. A fiatal családapát ötéves gyermeke és felesége várta otthon, ám miután ütközött egy kamionnal, életét vesztette. Megszólalt a gyászoló édesapa.

Szörnyű balesetben halt meg egy mentős

Ahogyan azt elsők között megírtuk, egy mentős vesztette életét csütörtök reggel Püspökladányban. A baleset a 4-es és a 42-es főutak kereszteződésénél, a 4-es főút 174-es kilométerszelvényénél történt Egy kamion és egy személyautó ütközött, István a személygépkocsiban ült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az autó kettészakadt és kigyulladt

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a személyautó kettészakadt majd lángokba borult. Az autót vezető személy, István a baleset helyszínén életét vesztette. Hiába érkezett gyorsan a segítség, nem tudták megmenteni az életét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az áldozat 2017 óta mentős volt

István 2017 decembere óta dolgozott a Püspökladányi mentőállomáson. A mentősök megemlékeztek bajtársuk haláláról az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. Felidézték, hogy “számtalan rászorulónak segített és bajtársai is mindig számíthattak a lelkiismeretes életmentőre.”

István apja épp dolgozott, amikor hírt kapott a fiáról

A gyászoló apa elmondta, hogy a munkahelyén tudta meg, hogy baj történt a fiával. A kollégái el sem merték mondani neki, hogy a fia életét vesztette, árulta el a Bors számára István apja.

Eredetileg úgy volt, hogy kőműves lesz

István kőművesnek tanult, és tehetséges is volt a szakmában. A szülei azonban lebeszélték róla, hogy kőművesként dolgozzon. Féltették, hogy túlságosan igénybe fogja venni az ízületeit a nehéz fizikai munka.

Töprengtek, hogy milyen hivatást válasszon István

István édesapja elárulta, nem egyszer tipródtak azon, hogy milyen mesterséget űzzön a fiuk. Átgondolták, mi lehet az a szakma, amiben kiteljesedhetne. Istvánról tudták, hogy szereti az embereket, és szívesen segít másokon.

A nagyapja nyomdokaiba lépett

István nagyapja mentősként dolgozott, így adta magát, hogy a fiú is mentősnek álljon. Végül a nagyapja tiszteletére így is döntött. Sajnos azonban rendkívül fiatalon elragadta őt a halál.

Mindent megtesznek, hogy István gyermeke ne szenvedjen hiányt

István gyermeke félárván maradt. Nagyszülei gondoskodni akarnak róla, hogy ennek ellenére ne kelljen nélkülöznie sem az anyagiak tekintetében, sem pedig szeretethiányban ne szenvedjen. Igyekeznek az unokájukkal annyit törődni, amennyit csak lehetséges.

Ezek is érdekelhetnek!

Megérintette a barátait István halála

A fiatal mentős barátai mélyen megrendültek a szörnyű hír következtében. Szombat este a mentős törzshelyén, a Charlie kocsmában megemlékezést szerveznek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pocsai István – Forrás: OMSZ