Ismét razziáztak a zsaruk Benkő László fiának, Benkő Balázsnak a klubjában. Az egyenruhások lerohanták a Fészek Kulturális Központot, ráadásul ez már nem is az első alkalom, hiszen két évvel ezelőtt több alkalommal is ellenőrizték a szórakozóhelyet.

Megviselik a történtek

Benkő László fiát, Balázs nagyon megviselik ezek az állandó ellenőrzések, a férfi a mostani történések előtt is értetlneül áll, úgy véli valaki tönkre akarja tenni. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Külföldre költözés

„Biztos vagyok benne, ha apa ezt fentről nézi, felháborítónak tartja, ami zajlik. Szegényt korábban is nagyon megviselte, ami történt, akkor már ott tartott, hogy külföldre költözik, elmegy az országból, mert elege lett abból, hogy ellehetetlenítik a közös küldetésünket, a kultúra terjesztését.”

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Drogot kerestek, de nem találtak

„Drogot vagy más tiltott szert nálunk sosem találtak, nem fogyasztottuk, nem kereskedünk vele, a saját életkörnyezetünkben előforduló problémák miatt elhatárolódunk tőle” – mondta a Blikknek a legendás zenész fia.

Balázs nem volt a helyszínen

Balázs a mostani razzia során nem tartózkodott a szórakozóhelyen, ám az alkalmazottai beszámoltak arról, mi is történt.

Az alkalmazottak voltak csak ott és a vendégek

„A vendégeken kívül a két éjszakás alkalmazott volt a klubban, illetve aki a hajnali műszakot vitte. Nem hangoskodtak, nem örjöngtek, mégis, úgy mesélik, negyven egyenruhás rontott be az ajtón. Nem volt házkutatási parancsuk, valamint azt sem árulták el, miért érkeztek. Olyan dolgokba kötöttek bele, hogy hol van a vásárlók könyve, illetve, hogy miért nem nyílik a vészkijárat ajtaja.”

Droggyorsteszt

„Nem értették, hogy a kiépített tűzvédelmi rendszer miatt automata. Droggyorstesztet végeztek a vendégeken és az alkalmazottakon, mindenkinek többször is vizeletmintát kellett adni, amelyből lett pozitív is.”

A vendégekre nem tud garanciát vállalni

„Én biztos vagyok benne, hogy egyetlen alkalmazottam sem fogyasztott kábítószert, arra viszont nem tudok garanciát vállalni, hogy a vendégek mit csinálnak, mielőtt bejönnek hozzánk” – idézte fel a történteket Benkő Balázs a lapnak.

Ezt mondja a rendőrség

A Blikk az ügy kapcsán megkereste a rendőrséget is, aki elmondták: „Az előállítottakat a kerületi rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt, szabadlábon védekeznek.”

Feljelentés

„A rendőrök egy emberrel szemben tettek szabálysértési feljelentést közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt, valamint egy szabálysértési körözöttet állítottak elő.” A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Benkő Balázs – Benkő László – Forrás: TV2