A Pest megyei nyomozók kezdeményezték annak a 34 éves férfinek a letartóztatását, aki vascsővel hallgattatta el bátyját a gyanú szerint.

A Váci kórházba került a sérült

Egy fejsérült férfi ellátásáról értesítette a váci kórház a rendőrséget 2021. július 31-én késő este. A bejelentést azért tették, mert az ápolt eleséses magyarázata sántított. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Az öccse vágta fejbe

A 48 éves szokolyai férfi a kiérkező rendőröknek később bevallotta, sérülése keletkezésének körülményei nem úgy történtek, ahogyan azt korábban vázolta, valójában öccse fejbe vágta.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez is érdekelhet:

Nem bírta elviselni

A 34 éves testvért előállították. Kihallgatásán beismerő vallomást tett, elmondása szerint az előzőleg italozó bátyjára azért támadt vascsővel, mert már nem bírta elviselni kötekedő, agresszív viselkedését.

Kétszer sújtott le

Házuk pincéjéből felnyalábolt egy vascsövet, amivel az utcán veszekedő, balhézó, verekedő felé indult. Kétszer sújtott le, az első ütés a sértett védekezésként felemelt karját, a második a fejét találta el, amitől a földre esett.

Ne hagyd ki:

Mentőt hívtak

Miután a többi családtaggal hazakísért áldozat vérzése nem csillapodott mentőt hívtak hozzá, így került kórházba, írja a police.hu.

Őrizetbe vették

Az őrizetbe vett 34 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels