Kedden délelőtt ismét kiabálástól hangos az a társasház, ahol Bíró Icának van lakása. A rendőrök is megérkeztek a helyszínre, mert a Metal Lady kiakadt azon, ami történik.

A bank elvitte a lakását

Ahogy arról az elsők között beszámoltunk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon banki tartozás miatt kilakoltatták Bíró Icát az egyik lakásából.

Két lakása volt egymás mellett

Kiderült, hogy Icának két lakása van egymás mellett a házban, korábban kibontotta a köztük lévő válaszfalat, így nagyobb lakása lett.

Megjött az új tulaj

Legutóbb azt a lakást árverezték el, amelyiket összenyitotta a másikkal. Közben azonban megérkezett az új tulaj, aki az árverezésen megvette a lakást.

Nincs fal a két lakás között

Amikor benyitott, látta, hogy nincs fal, az össze van nyitva a mellett e lévő, Bíró Ica lakásával, ezért az új tulajdonos fel akart húzni a falat, hogy elválassza a két lakást.

Megérkeztek a rendőrök

Kedden délelőtt a Blikk információi szerint Bíró Icához kimentek a rendőrök, Ica hívta őket, hogy csináljanak valamit.

Törvényes a válaszfal felépítése

A rendőröket a közös képviselő várta, közölve velük, hogy a válaszfal felhúzása a két lakás között törvényesen zajlik, így a rendőrök el is mentek.

Kórházba vitték a rendőröket

Szeptemberbenmentővel szállítottak kórházba öbb rendőrt Bíró Ica Krisztina körúti lakásából. A Metal Ladyt hiteltartozása miatt lakoltatták ki. A nagy üvöltözés és perpatvar közepette egy ismeretlen nő olajos, csúszós folyadékot öntött a készenléti rendőrökre.

Lesből támadt a rendőrökre

Egy ismeretlen, napszemüveges, középkorú nő a lakás ajtaja mögött várta a pillanatot, hogy az előkészített olajos, csúszós folyadékot az egyenruhásokra öntse.

Nyomozás indult

Hivatalos személy elleni erőszak ügyében megindult a nyomozás. Akkor a rendőrség azt közölte a sajtóval, hogy “A Központi Nyomozó Főügyészség készenlétes ügyészének utasítására a rendőrség szemlét tartott, amelyben halaszthatatlan nyomozási cselekménnyel a hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a nyomozás megindult. Gyanúsítotti kihallgatás az ügyben nem történt” – közölték.

Kiemelt kép: Bíró Ica