Az M1–M7 bevezető szakaszán dugóban araszoló autóban megindult egy kismama szülése, a kétségbeesett apuka szólította le rendőrt.

Hirtelen megszólította

Épp egy baleset helyszínelésének végén járt Jenser Gábor rendőr az M1-M7 bevezető szakaszán, amikor egy kétségbeesett apuka szólította meg, hogy várandós feleségénél megindult a szülés, és mihamarabb orvosi segítségre lenne szüksége. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy volt a dugó

A rendőrség közleménye szerint a csöppséget nem izgatta, hogy szülei óriás dugóban állnak és még nem érkeztek meg világrajövetelének kiszemelt helyére. Az anyukának ekkor már 3-4 perces fájásai voltak, így egy gyors „B” tervvel kellett előrukkolni a szülőknek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megvárta az út végét

A „B” terv és a segítség pedig épp ott volt a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály baleseti helyszínelőjének képében. „Kollégánk megkülönböztető jelzéssel átvezette a házaspárt a fővárosi forgatagon, egészen a kórházig, ahol már várták a türelmetlen kis pocaklakót, aki végül készséggel megvárta a rendőrautós út végét, hiszen erről az élményről ő sem akart lemaradni. Sok boldogságot kívánunk a családnak!” – zárult a rendőrség közleménye.

Emlékezetes korábbi eset

Ahogy írtunk róla, szirénázó rendőrautó vezette fel Déri Henit és férjét, miután az énekesnőnél beindult a szülés. Heni férje a 7. kerületben kért segítséget a rendőröktől.

Segítséget kértek a rendőröktől

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársaitól kért segítséget egy autós 2021. május 13-án 10 órakor a 7. kerületben.

Beindult a szülés

A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, és jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségének szülési fájdalmai vannak.

Szirénázva vezették fel az autót

A rendőrök, azonnal cselekedtek, és kéklámpával, szirénát használva vezették fel az ismert színész-énekesnő házaspárt – írja a police.hu.

Dér Heninél indult be a szülés

A Bors úgy tudja, az ismert énekesnőről, Dér Heniről van szó. Heni már több napja várja, hogy megszülessen első gyermeke, közösségi oldalára többször posztolt arról, hogy milyen módszerekkel próbálja beindítani a szülést.

Málnalevél teát ivott

Csütörtökön reggel például azt írta, hogy málnalevél teát csüszcsölget, hátha az segít. Úgy tűnik, valóban hatásos volt a nép gyógymód, hisz 1-2 óra múlva Heni és férje már a kórház felé tartottak. Ekkor kérték a rendőrök segítségét.

Az M3-ason is rendőrök segítségét kérték

Egy férfi kért segítséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjától tavaly június 24-én 7 óra 55 perckor, mert várandós feleségénél megindult a szülés, ám az M3 autópálya bevezető szakaszán kialakult torlódás miatt nem tudtak a kórház felé haladni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció