Szörnyethalt egy motoros a Pest megyei Herceghalomnál, miután megpróbálta kielőzni a kocsisort és egy kukásautóval ütközött. A 27 éves férfit nem tudták újraéleszteni.

Meghalt egy motoros

Meghalt egy motoros csütörtök reggel, amikor tehergépkocsival ütközött a 102-es úton, az M1-es autópálya és Zsámbék közötti szakaszon – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A kocsisort akarta kielőzni

Nem sokkal 6 óra után egy Zsámbék felől motorkerékpárjával az autópálya irányába közlekedő férfi egy kocsisor előzésébe kezdett. A manővert nem sikerült befejeznie és egy szemből érkező tehergépkocsinak ütközött.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudták újraéleszteni

A mentők megpróbálták újraéleszteni a 27 éves fiatalembert, de a motoros a helyszínen belehalt – közölte a főkapitányság.

Lezárták az utat

Az útszakaszt Herceghalom térségében a helyszíni vizsgálat megkezdésekor a rendőrök teljes szélességében lezárták. A nap folyamán fokozatosan szabadítják fel.

Óriási a torlódás

A Facebookon az arra közlekedők azt írják, hogy óriási a torlódás a környéken, érdemes Páty és Biatorbágy felé kerülni.

Itt történt a tragédia

Terelés az M0-áson

Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Nagy-Duna hídon javítási munkát végeznek. A 15-ös és a 14-es km között a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként két-két sáv járható.  Az M1-es autópálya irányába közel egy óra a plusz menetidő.

Dugó az M5-ös felé

Az ellenkező, M5-ös autópálya felé tartó oldalon, Nagytétény térségében torpan meg a kocsisor, ott 30-40 perc a menetidőtöbblet.

Baleset az M3-asnál

Az M0-ás autóúton az M3-as autópálya felé tartó oldalon a 65-ös km-nél baleset történt. A sérült járművek a belső sávot foglalják el. A forgalom egy sávon halad. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – egy korábbi baleset felvétele