Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött két autó a ferihegyi repülőtérre vezető út Határ úti felüljáróján. A balesetben egy nő meghalt, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Éjfél előtt nem sokkal történt

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. június 5-én 23 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött a ferihegyi repülőtérre vezető út Határ úti felüljáróján. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megcsúszott az esőben

Elkezdett szakadni az eső, a Ford a reptér felé az első balkanyarban keresztbe csúszott, átsodródott a bal oldalra, ahol a Főtaxi a Ford jobb oldalába fúródott. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újra kellett éleszteni a Ford utasait

A Ford fiatal nő utasát és férfi sofőrjét a fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból, mindkettőjüket újra kellett éleszteni, sajnos csak a sofőrt sikerült, a nő a helyszínen életét vesztette.

Tűzoltók is a helyszínen

A taxiban is súlyos sérültek

A taxiban a vezetőn kívül külföldi utasok – úgy tudjuk, brazil állampolgárok – tartózkodtak, a repülőtérről hozták őket, a sofőr és az utasok is súlyosan sérültek. A mi információink szerint két utas volt, a helyszínen hármat is, négyet is mondott a zárást biztosító rendőr.

Összetört a Ford és a taxi is

Terelés volt

A felüljárót órákra lezárták, a forgalmat elterelték. A rendőrök a ferihegyi repülőtérre vezető utat lezárták. A fővárosból kifelé vezető oldalon a járműforgalmat az Üllői útra, a befelé vezető oldalon a Vak Bottyán utcára terelik.

Itt történt a baleset

A rendőrség lezárta az utat

Szalagkorlátnak ütközött

Ahogy korábban a Kékvillogo.hu is megírta, május 29-én 17 óra 49 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros az úttestről lesodródott, és a szalagkorlátnak ütközött Budapest 9. kerület, Gyáli út 30. szám előtt. A balesetben a motoros férfi a helyszínen életét vesztette.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Kékvillogó.hu