Szalagkorlátnak ütközött egy motoros Budapesten, a Gyáli úton. A férfi eddig tisztázatlan körülmények között sodródott le az útról és a helyszínen életét vesztette.

Szalagkorlátnak ütközött

A rendelkezésre álló adatok szerint május 29-én 17 óra 49 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros az úttestről lesodródott, és a szalagkorlátnak ütközött Budapest 9. kerület, Gyáli út 30. szám előtt. A balesetben a motoros férfi a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárás, torlódás

A rendőrök a helyszínelés idejére a Gyáli utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták, emiatt jelentős torlódás alakult ki – írja a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hétfő reggel történt

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Pünkösd hétfő reggelén egy kerékpáros férfi igyekezett a Rákóczi hídon Budáról Pestre, a járdán haladó bicikliút helyett az autók között. Az Infopark magasságában a külső sávban tekert, amikor mögé ért a Hyundai Kona, amelyet egy idősebb férfi vezetett. 

Így történt a baleset

A Hyundai sofőrje épp elkezdte kikerülni a biciklit, amikor a kerékpáros egy kátyú miatt hirtelen balra húzta a kormányt. A Kona vezetője erre a mozdulatra már nem tudott reagálni, autója jobb elejével elütötte a bicajost, aki a motorháztetőre, majd a szélvédőnek csapódott, ezután pedig az úttestre zuhant.

Gyorsan reagáltak az emberek

A kerékpáros viselt bukósisakot, amely a becsapódás következtében széttört. A férfi súlyos mellkasi és koponya sérüléseket szenvedett, a fejéből dőlt a vér, a szemtanúk elmondása szerint az egyik megálló autóból egy sebész, illetve a gyorsan kiérkező járőrök kezdték meg, illetve segítettek a mentőknek a légútbiztosításban.

Kórházba szállították a sérült kerékpárost

Sokáig a helyszínen ápolták a sérültet, mielőtt szállítható állapotba tudták hozni, végül a Szent János kórház idegsebészeti osztályára szállították a férfit. A Hyundai vezetője nem sérült meg a baleset során. A mentés és helyszínelés ideje alatt a Rákóczi híd budai hídfőjénél teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat a Dombóvári útra terelték. 

Árokba borult a mikrobusz

Az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 118-as kilométerében – Szihalom közelében – 2023. május 29-én 11 óra 30 perc körül egy mikrobusz eddig tisztázatlan körülmények között árokba borult. A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, illetve hárman megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Félpályás útlezárás

A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek. Kérjük a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét – írta a police.hu

Előállították a sofőrt

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy elütött egy személyautó egy 83 éves kerékpárost Kiskunhalas térségében, a biciklis a helyszínen életét vesztette. A sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a 23 éves nőt előállították a rendőrök. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: TV2.