Egy mentőautó és egy személygépkocsi ütközött szombat éjszaka Budapesten. Az autóban egy család utazott, az édesapa a helyszínen meghalt. Az anyát és két fiút életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Baleset Budapesten

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. május 7-én 22:43 perckor Budapesten a 21. kerületi Széchenyi utca és Kassai utca kereszteződésében ütközött össze a megkülönböztető fény-és hangjelzést használó mentő és egy autó – írja a BudaPestkörnyeke.hu

Ez a mentőautó rohant egy 5 hónapos csecsemőhöz

Forrás: police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

4-en ültek az autóban

A mentő oldalára borult, az autó pedig egy villanyoszlopnak ütközött. A személyautóban egy háromfős család és a kamasz fiú barátja ült.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ebben az autóban utazott egy család

Forrás: police.hu

Meghalt a családapa

A balesetben az autót vezető 48 éves édesapa a helyszínen meghalt. Az anyát, valamint a 15 és 16 éves fiúkat a mentők életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték.

A mentősök könnyebben sérültek

A mentőautó négyfős személyzete könnyű sérülésekkel került kórházba. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: police.hu

Meghalt a csecsemő

A Bors információi szerint a gyermekmentő egy 5 hónapos kisbaba újraélesztéséhez ment volna segítségként, de a baleset miatt nem ért oda. Sajnos a baba életét sem lehetett megmenteni.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán