Meghalt egy 10 éves gyerek, miután két autó ütközött össze Visonta közelében. A helyszínre 3 mentőhelikopter érkezett, egy másik gyereket és két felnőttet kórházba szállítottak.

Baleset Heves megyében

Összeütközött két személyautó vasárnap délután a 3-as főút 86-os kilométerénél, Gyöngyös és Visonta között. A balesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Helyszíni felvétel

Forrás: police.hu

Meghalt egy 10 éves gyerek

A balesethez 3 mentőhelikopter érkezett. Egy 10 éves gyermek a helyszínen meghalt, egy másik gyermeket és két felnőttet helikopterrel szállítottak kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy autót toltak az úton

Az Agria tv információja szerint egy kocsit toltak Gyöngyös felé, amikor egy hátulról érkező autó eddig tisztázatlan körülmények között nekiment.

Baleset Inárcsnál

Amint arról korábban beszámoltunk, négy jármű összeütközött az M5-ös autópályán Inárcs térségében péntek este, a balesetben egy ember meghalt. Volt olyan autós, aki másfél órát állt a keletkezett dugóban. 

Megállt egy kamion

A 36-os kilométerszelvényénél egy román rendszámú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, amely így lerobbanva állt sztrádán. Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves női sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. Előtte azonban még ütköztek a kisteherautóval. Valószínűleg azért volt végzetes a karambol.

Ebben az autóban utazott az áldozat

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Meghalt a 19 éves fiú

A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel.

Fiatal kenus halt meg

A baleset után kiderült, az MVM Szegedi Vízisport Egyesület 19 éves, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenusa, Csanki Márk. A fiú idén érettségizett. Vasárnap, osztálytársai, a szegedi gimnáziumban búcsúztak tőle.

Összeomlott az édesanya

„Nem ez az élet rendje, felfoghatatlan, hogy egy anya elveszíti a gyermekét” – mondta a Blikknek Márk édesanyja. Az autót vezető sporttárs szüleitől értesültek elsőként a balesetről.

A mentőktől tudta meg, hogy meghalt a fia

„Hiába hívtuk a kórházat, azt felelték, Márkot nem vitték be. Amikor a mentőket elértem és azt válaszolták, sajnos…, már tudtam, hogy valami nagy baj történt. Azt éreztem, teljesen üres vagyok, értelmét veszti az életem. Megszakadt a szívem, de még fel sem fogtam, hogy a fiam nem jön haza többé” – mondta a gyászoló édesanya.

Kórházban a fiatal lány

Az autót vezető fiatal lány még mindig kórházban van. Márk azt mondta, ugyan már nem altatják, de még nem közölték vele, hogy a barátja nem élte túl az ütközést. Az RTL klub információi szerinte bordatörést szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu