Megtalálták annak a 32 éves férfinak a holttestét, aki vasárnap reggel a Tiszába ugrott Szegeden. K. András barátnője napokig kereste a Facebookon a barátját, aki ittasan ugrott a hídról a vízbe.

Horgász jelentette az esetet

A rendőrség ügyeletére 2021. augusztus 24-én 6 óra 39 perckor érkezett bejelentés, hogy egy horgász Szegeden a Tisza folyóban egy ismeretlen férfi holttestét találta meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelték a holttestet

A szegedi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság munkatársaival együttműködve, a holttestet a vízből kiemelték.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sátrat húztak a holttest köré a rendőrök a Tisza-partján

Helyszínelés a Tisza-parton – Forrás: police.hu

K. András holttestét találták meg

A helyszínen elvégzett adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások megállapították, hogy a megtalált holttest, azonos azzal a férfival, aki 2021. augusztus 22-én a reggeli órákban a Bertalan Hídról a Tiszába ugrott. A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit vizsgálja.

Vízbe ugrott

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt K. Andrást kétségbeesve kereste barátnője a Facebookon, miután a férfi a Tiszába ugrott és nyoma veszett.

Segítséget kért

A nő azt írta a Facebookon, aki tudja, mutassa meg a környéken élőknek a férfi fotóját, akinek pedig hajója van, az segítsen a kutatásban.

Részegen ugrott be a vízbe

SzegedMa azt írta,  a barátnő elmondása szerint a férfi a barátaival ivott, részeg volt, és amikor már hazafelé tartottak, leugrott a Bertalan hídról.

Csak viccelődni akartak

„A barátainak azzal viccelődött, hogy le fog ugrani, azonban ők azt hitték, nem gondolja komolyan” – mondta a barátját kétségbeesve kereső nő.

A rendőrség is kereste

A férfit egyébként, mint eltűnt személyt kereste a rendőrség is. A Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat elnöke a tragédia után azt közölte, hogy nagy erőkkel keresik a fiatalembert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a Tisza-partján – Forrás: police.hu