A Tiszába ugrott egy 32 éves férfi vasárnap reggel Szegeden a Bertalan hídról. Kőkuti Andrást azóta is keresik, barátnője a Facebookon kéri a lakosság segítségét. A rendőrség eltűnt személyként keresi a férfit.

Beugrott a Tiszába

Tiszába ugrott egy 32 éves férfi Szegeden. Az eset vasárnap reggel 8 óra 15 perc körül történt, a férfit a vízirendészet és a katasztrófavédelem is folyamatosan keresi, szemtanúk szerint azonban elmerült a vízben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Segítséget kért a barátnő

Hétfőn hajnalban azonban a férfi állítólagos párja több Facebook-csoportban is felhívást tett közzé. Ebben azt kéri, hogy aki tud, segítsen a keresésben – írja a szegeder.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindenki mutassa a képét

„Még nem találtuk, ezért kérem, csatlakozzon a kereséshez, mindenkinek, akinek van hajója vagy aki tud kérdezzen körül, kérlek tedd, kérlek kérdezz és mutasd meg a képét a Tisza környéki összes házban” – írta a nő a posztban.

Részegen ugrott be a vízbe

SzegedMa felvette a kapcsolatot a nővel, aki elmondása szerint a férfi a barátaival ivott, részeg volt, és amikor már hazafelé tartottak, leugrott a Bertalan hídról.

Csak viccelődni akartak

„A barátainak azzal viccelődött, hogy le fog ugrani, azonban ők azt hitték, nem gondolja komolyan” – mondta a barátját kétségbeesve kereső nő.

Keresik a férfit

Seller András, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat elnöke azt közölte, továbbra is nagy erőkkel keresik a fiatalembert, ahogy a rendőrség és a katasztrófavédelem is.

Személyleírás

A férfi egyébként szerepel a rendőrség honlapján is, mint eltűnt személy. E szerint 166–170 centiméter magas, 71–80 kilogramm, közepes testalkatú.

Szelfizett a hídon

A körözési profilban ráadásul egy fotó is fel van töltve róla, amelyen éppen a Bertalan hídon szelfizik kigombolt ingben, reggeli fényeknél. Nem kizárt, hogy a fotót éppen az ugrás előtt készítette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kőkúti András  – Forrás: police.hu