Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki két éve agyonverte az akkor 18 éves barátnőjét egy elhagyott óbudai házban. A pár a tragédia előtt egy ideig a lány szüleinél lakott, de annyira “aljas módon viselkedett”, hogy kiadták az útját. Niki is követte szerelmét, a szülők hiába könyörögtek neki, hogy maradjon.

Agyonverte a szerelmét

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat az ügyészség Sz. Tamás ellen, aki a vád szerint két éve agyonverte az akkor 18 éves barátnőjét egy elhagyott épületben az óbudai Ladik utcában – írja a Blikk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megtalálták a DNS nyomait

A lap szerint a 26 éves férfi a kihallgatásán csak annyit ismert el, hogy ismerte a lányt, pedig a nyomozók az épületben a DNS mintáját is megtalálták.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összeverte és megfojtotta

A lapnak a lány szülei azt mondták, hogy a pár egy ideig náluk lakott, de a férfi “annyira aljas módon viselkedett”, hogy végül kitették a szűrét. 

Könyörögtek neki a szülei

Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor megtudtam, hogy a rendőrség körözi. Sajnos Niki is vele ment, hiába könyörögtünk neki, hogy maradjon. Onnantól nem tudtunk Nikiről szinte semmit  – mondta Földi Krisztián, a lány nevelőapja. 

Romos épületben laktak

Niki ezután a férfivel a romos épületben húzta meg magát, feladva a szerelméért a családi otthont. Tamás állandóan bántotta a lányt, utolsó veszekedésükkor pedig annyira bevadult, hogy összeverte majd megfojtotta áldozatát.

Azt hazudta, hogy Londonba mentek

Ezután a lány nevében egy üzenetet küldött a családnak azzal a szöveggel, hogy “Londonba mentünk, ott kezdünk új életet”. Bár a szülők csalódottak voltak, semmi rosszra nem gondoltak.

A szülők látni akarják az elkövetőt

Niki felismerhetetlen holttestét végül egy kertész találta meg két évvel ezelőtt az elhagyott épületben, a lány akkor már 10 napja halott volt.

Összetört az édesanya

„Ha őszinte akarok lenni, azt kívánom, hogy rohadjon rá a lakat a gyilkosra. Amit tett, arra nincs bocsánat. A vádemelés óta a feleségem újra szörnyű állapotban van. Az első tárgyalásra biztos, hogy elmegyünk, a többire szerintem nem engedem oda Erzsikét – mondta Krisztián a lapnak.

Nem felejti el

A férfi azt is hozzátette, hogy mindenképpen látni akarják az elkövetőt, és reméli, pár szót tud is mondani neki. „Amit akkor hallani fog, azt biztos nem felejti majd el egykönnyen” – mondta a megtört édesapa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Balázs Attila