Egy fiatalokból álló csapat tagjai döntöttek úgy, hogy kalandvágyból a mélybe ugranak. Az egyik fiatal azt kiáltotta, hogy „Bundáskenyér“, amikor átmászott a korláton és leugrott, nem sokkal később a társa is követte. A járókelők teljesen elhűlve nézték a két fiatal akcióját. A megdöbbentő videó felkerült az internetre, mutatjuk mi is!

Kalandvágyból ugrottak

A fiatalokból álló csapat éppen a győri Kossuth hídon tartózkodott, mikor is úgy döntöttek, hogy kalandvágyból a mélybe ugranak. Az egyik fiatal azt kiáltotta, hogy „Bundáskenyér“, amikor átmászott a korláton és leugrott, a járókelők pedig teljesen elhűlve nézték a fiatal akcióját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Barátja követte a mélybe

Miután az egyikük beleugrott a Mosoni-Duna vizébe, a másik is bátorságot vett, mikor látta, hogy barátja nem sérült meg, és simán ki tud úszni, így ő maga is levetette magát a mélybe. A hídon még egy harmadik személy is tartózkodott, ám valószínűleg nem ezekkel a vakmerő fiatalokkal érkezett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Életveszélyes játék

Tények által közzétett videó alatt több helyi is megjegyezte, hogy életveszélyes művelet volt, amit a páros tett, mivel több helyen is rendkívül sekély a víz. Szerencsére nem történt komolyabb baj, és a fiatalok sértetlenül kiúsztak a partra.

Leugrott a Margit hídról

A Kékvillogó.hu írt arról a közelmúltban, hogy nyoma veszett egy salgótarjáni fiatalembernek a Dunában, miután leugrott a Margit hídról és elmerült a folyóban. Lapinformációk szerint a fiatal szórakozni jött Budapestre egy barátjával, eközben ugrott a folyóba, majd elmerült benne. 

Késő esti bejelentés

A BRFK információi szerint július 3-án 22 óra 55 perckor érkezett bejelentés, hogy egy ember a Margit hídról a Dunába esett. A rendőrség adatai szerint a férfi utoljára ismert ruházata szürke póló, fekete farmer és egy kék sporttáska volt. Lászlót napokon át keresték, és végül pénteken oldódott meg az ügy.

Szigetújfalunál találták meg

László holttestét a Duna szigetújfalui kompkikötőjénél találták meg. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a Ráckevei Rendőrkapitányság az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja – tájékoztatta a Borsot a BRFK Kommunikációs Osztálya.

Aggódtak és imádkoztak

László családja egészen a végsőkig aggódott és imádkozott, hogy előkerüljön a sokáig eltűntként jegyzett fiatal. A lap szerint a férfi testvére még egy nappal a holttest megtalálása előtt is arra buzdította ismerőseit, hogy osszák meg a fiatal fényképét, hiszen a Duna bármelyik részén lehet már. 

Egy vendégmunkás fulladt a Dunába

Ahogyan arról beszámoltunk, egy 29 éves férfi az Újpesti-öbölben került bajba. Bár a partról egy ember utána úszott, nem tudott már segíteni rajta. Elmondása szerint húsz méterre beúszott a parttól, de a zavaros vízben elmerült személyt nem találta meg.

Alkoholt fogyaszthatott

Kiderült, hogy egy román vendégmunkásról volt szó. A parton bort ihatott, majd ezt követően ment a vízbe. Hiába keresték nagy erőkkel, már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből. A vízirendészet és a katasztrófavédelem búvárai is hamar keresni kezdték. Még a levegőből is megpróbáltak a nyomára bukkanni. Végül a férfi élettelen testét a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségével emelték ki a vízből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: MTI