Gyilkosság történt Nyíregyházán a Május 1. téren, melynek áldozata egy fiatal nő. Az elhunyt a helyszínről származó információk szerint már napok óta halott lehetett, mielőtt rátaláltak.

Rendőrök a toronyháznál

Rendőrök lepték el a nyíregyházi Május 1. téri toronyház környékét. A helyszínről származó információk szerint az egyik ingatlanban holttestet találtak és nem tartják kizártnak az idegenkezűséget sem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Erőteljes volt a bűz

szon.hu azt írja, hogy a rendőrséget a környéken élők az erőteljes bűz miatt hívták ki. A lapnak megszólalt egy helyi nő is, aki azt állítja, ismeri az elhunytat: egy 30-as éveiben járó nő, aki állítólag sokat veszekedett az élettársával.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Együtt italoztak

„Gyakran hallottam másoktól, hogy sokat veszekedtek az élettársával, többen még azt is emlegették, hogy a férfi rendszeresen bántalmazta a nőt. Az viszont biztos, hogy a férfi rendszeresen ivott, s az utóbbi időben párja is egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére” – mondta a nő a megyei hírportálnak.

Enyhíteni a borzalmakat

„Feltehetőleg így próbálta enyhíteni azokat a borzalmakat, amiket napról napra átélt. Legalábbis erről beszéltek a szomszédok is” – tette hozzá.

Napok óta nem látták őket

Az egyik szomszéd azt mondta: a férfit vasárnap látták utoljára a közelben lévő dohányboltban, és a párját sem látták az elmúlt néhány napban.

A helyszínen a rendőrség

A helyszínelők haladéktalanul megkezdték a nyomok rögzítését, de azt egyelőre nem tudni, mit találtak a lakásban. Az ügyben a szon.hu megkereste a rendőrséget, de szerda délután még a nyomozásra való tekintettel nem adhattak róla tájékoztatást, és arról sem volt hivatalos információ, hogy történt-e idegenkezűség.

Halott nő a lakásban

A Kékvillogó.hu számolt be arról péntek reggel, hogy egy fiatal nőt találtak holtan egy fővárosi lakásban, a feltételezett elkövető után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. A rendőrség a közleményében azt írta, egy 13. kerületi lakásban július 13-án, csütörtök este 22 óra 30 perc körül találtak rá a nőre.

Kiadták az elfogatóparancsot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőt, egy 35 éves férfit az életvédelmi osztály nyomozói azonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki – írta a police.hu. Az elkövetőt végül kedden vették őrizetbe, és beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív