Amíg az édesanya aludt a házban, egyéves kisfia életét vesztett egy tömörkényi ház udvarán. A rejtélyes halálesetet egyes információk szerint a gyermekre tekeredő kutyalánc okozta, az édesapa szerint azonban más történhetett. Az egyéves Danikát a férfi szerint teljesen elhanyagolta az anyja, akit a gyermeke elvesztése állítólag egyáltalán nem viselte meg. A történtek után a férfi szakított a nővel.

Halott gyermek az udvaron

A Kékvillogó.hu számolt be arról kedden, hogy egy halott gyermeket találtak az egyik családi ház udvarán Tömörkény településen. A haláleset körülményeit a nyomozók vizsgálják. A Délmagyarország információi szerint a tragédiát a család kutyája okozhatta. Az állat ugyanis állítólag addig-addig forgolódott a gyermek körül, amíg a kutya lánca rátekeredett a kicsire, majd megfojtotta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gondatlan emberölés gyanúja

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gondatlan emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, vizsgálják a haláleset körülményeit.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A házban aludt az édesanya

Időközben az is kiderült, hogy a fiú édesanyja közben a házban aludt. A rendőrségi vizsgálat lezárultáig egyelőre a kisfiú édesapja is csak találgatni tud, mi történhetett.

Egyetlen gyermekük volt

Danika július 10-én ünnepelte egyéves születésnapját. Ő volt a pár első és egyetlen gyermeke. Az édesapa a delmagyar.hu-nak elmondta: korábban is előfordult, hogy amikor a kisfiú az édesanyjával volt és  reggel felébredt, akkor őt kereste. Valószínűleg ez történhetett kedden reggel is. Az apa dolgozni ment, az anya aludt, Danika mászkálni kezdett és valahogy sikerült kinyitnia az ajtót.

Elhanyagolta a gyermekét

Danika édesapja azt mondta, párjával gyakoriak voltak a viták, mert a 22 éves nő teljesen elhanyagolta a kicsit. Gyermeke elvesztése egyáltalán nem viselte meg. A történtek után a férfi szakított a nővel.

Az édesapa szerint nem a lánc okozta a fiú halálát

A fiatalember határozottan cáfolta a sajtóban megjelent értesülést, hogy a kisfiúra rátekeredett a kutya lánca és az fojtotta volna meg. A kutyák láncát a rendőrök mégis magukkal vitték.

Véletlenül lökhették fel a kicsit

A tragédia másnapján a két német juhászkutya távolabb, a kert végében hevert egy-egy fához kötve. Korábban a kutyák közvetlen a házhoz vezető lépcső elé voltak kikötve. Valószínű, hogy kedden reggel véletlenül fellökték a kicsit, mert az édesapja azt mondta, hogy beüthette a fejét.

Vérnyomok a konyhában, seb a kisfiú hasán

Azt is hozzátette, a konyhában vérnyomokat találtak, elképzelhető, hogy ott sérült meg Danika, akinek a hasán is találtak egy sebet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció