Videót tett közzé a rendőrség az angyalföldi gyilkos elfogásáról. A több napon át bujkáló férfit Budapesten, a Római parton vették őrizetbe. T Róbert beismerő vallomást tett, és azt is elmondta, hogy öngyilkos akart lenni, de nem volt elég bátor hozzá.

Öngyilkos akart lenni

A keresett férfit a Római parton látták, erről több bejelentés is érkezett a BRFK-hoz. Több egység is a helyszínre érkezett, és megkezdték a helyszín szisztematikus átvizsgálását. A férfi a kihallgatásán elmondta, hogy öngyilkos akart lenni. Előbb az Északi vasúti összekötő hídra ment fel, majd egy romos épületben bujkált. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Visszament a tetthelyre

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a rendőrség szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az emberöléssel gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomást tett a kihallgatása során. Kiderült, hogy a férfi kiszaladt a házból az utcára a tette után, de amikor észrevette, hogy esik az eső, visszament egy esernyőért oda, ahol a halott nő feküdt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az Északi vasúti összekötő hídig menekült

A szóvivő elmondta még, hogy a férfi Aquincumon keresztül az Északi vasúti összekötő hídig menekült a tette után, mert öngyilkos akart lenni, de ezt nem tette végül meg, és egy környéken lévő romos épületben bujkált elfogásáig.

Megverte, majd összeszurkálta

Az áldozatot, M. Petrát péntekre virradó éjszaka találták holtan egy Véső utcai lakásban. Sajtóhírek szerint a férfi megverte a nőt, majd egy késsel összeszurkálta. Később kiderült, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított 35 éves férfi féltékenységből végezhetett az Olaszországból hazatért Petrával, akivel két hónapja voltak együtt.

Nem aludt, nem fürdött

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról kedden, hogy a férfi napokon keresztül hajléktalanként élt, nem is fürdött. A férfi ápolatlan külsővel flangált, vélhetően napok óta nem fürdött és nem aludt rendes helyen.

Privát lett az oldala

Egészen hétfőig nyilvános volt T. Róbert Instagram-profilja, de a mai naptól kezdve ez a fiók már privát, tehát nem láthatók rajta a férfi által megosztott fotók. Így joggal feltételezhető, hogy a menekülőben lévő férfi hozzáfért az Instagram-oldalához, és azt priváttá tette, lehetséges, hogy ezzel is segítette a hajtóvadászatot.

Összekaptak valamin

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, csütörtök este holtan találtak egy 27 éves nőt a 13. kerületben, egy Véső utcai társasház lakásában. A gyanú gyorsan barátjára terelődött, akivel két hónapja, egy társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedtek meg. A szomszédok késő este veszekedést hallottak, majd értesítették a rendőröket, hogy a lakásban csend van, a lány telefonja kicseng, de nem veszi fel, a kopogásra sem nyit ajtót, Minden arra utalt, hogy baj érhette. A rendőrök betörték a lakás ajtaját, s beigazolódott a gyanú: a nőt megölték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az elfogás pillanatai

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: az angyalföldi gyilkos elfogása. Forrás: police.hu