Két személyautó karambolozott a 406-os főúton Abonynál, a főutat lezárták – közölte az Útinform vasárnap este. Hozzátették: a járműveket visszafordítják, akik pedig az M4-es autóúton, Budapest felől érkeznek, Abonyon át kerülhetik ki a baleset helyszínét. A megyében azonban nem ez volt az egyetlen baleset vasárnap, a délutáni órákban Csepelen is hatalmasat ütközött egy opeles.

Vasárnap kora délután történt

A BudapesKörnyéke.hu információi szerint egy fiatal férfi sietett utasával a csepeli Teller Ede úton, egy régebbi kiadású Opel Corsával Csepel központja felé vasárnap kora délután. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megcsúszott

Az út éles balkanyart vesz a Szabadkikötő után, ebbe valószínűleg az időjárási körülményekhez képest nagyobb sebességgel haladt be, így az Opel a nedves úttesten megcsúszott. A jármű vezetője elvesztette uralmát az autó felett, keresztbe sodródott (szerencsére szemből nem érkezett másik jármű), a járdaszegélynek hajtott, majd a hangfogó betonfalnak vágódott.

Fotó a helyszínről:

Villanyoszlopnak rohant

Itt azonban még nem állt meg, hanem szinte lassulás nélkül a becsapódás helyétől néhány méterre álló villanyoszlopnak rohant, melyet félig ki is döntött.

Ez is érdekelhet:

Az utas nem volt bekötve

Az autó szintén férfi utasa nem használta a biztonsági övét, emiatt olyan erővel csapódott a szélvédőnek, hogy elvesztette az eszméletét, őt az időközben a helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók a jobb első ajtó levágásával szabadították ki, majd a Doktorszolgálat kezdte meg az ellátását.

Le kellett vágni az ajtót

Súlyosan megsérült

Végül a mentőszolgálat munkatársai súlyos állapotban szállították kórházba. Az Opel vezetője be volt kötve, ő nem sérült meg a balesetben.

Helyszíni felvétel:

Majdnem újabb baleset

A Teller Ede forgalmát a helyszínelés végéig a befelé vezető oldalról a szembejövő belső sávba terelték. Érdekesség, hogy eközben majdnem újabb baleset történt ugyanabban a kanyarban: egy Volkswagen Golf nagy sebességgel érkezett a Szabadkikötő felől, majd a belső sávban keresztben parkoló járőrautó láttán hirtelen vészfékezett, az autó csúszkálni kezdett, ám végül meg tudott állni a hatósági jármű mögött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fotók és szöveg: G. K. és K. A.