A szemtanúkon túl, a hatóságok is ledöbbentek azon a szörnyű eseten, ami Romániában, azon belül is Erdélyben történt, Fehéregyháza településen.

Lemészárolta a családját

Egy férfi baltával öltve meg a feleségét majd a fiát, ezt követően pedig autóba ült és balesetet szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kicsúszott egy kanyarban

Az döbbenetes eset részleteiről a maszol.ro számolt be, a portál azt írja, egy személygépkocsi kicsúszott az egyik kanyarban a Vaslui megyei Costești település közelében, és az út menti árokba hajtott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Karcolás nélkül

A sofőr karcolásokkal megúszta, és saját maga szállt ki autójából. Azok, akik idő közben megálltak segítséget nyújtani, megdöbbenve látták, hogy a férfi ruhája csupa vér. A sofőr el is mondta nekik, mitől: otthonukban megölte a feleségét és a fiát.

Csupa vér volt

A helyszínre érkező mentősök megvizsgálták a férfit, ekkor derült ki, hogy a ruháján valóban nem az ő vére van.

Kimentek a házhoz

Ezt követően a rendőrség, továbbá a polgármesteri hivatal képviselője kiment az idős férfi otthonához, ahol szembesültek a borzalmakkal: vagyis, hogy a férfi fia és felesége kettős gyilkosság áldozata lett.

Ez is érdekelhet:

Beismerte tettét

A férfi mindezek után beismerő vallomást tett, melynek során elmondta: baltával végzett az áldozataival, tette után pedig elhajtott a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels