Ahogyan arról korábban a Kékvillogó is beszámolt tavaly július elején egy félresikerült teaszeánszot követően összetört csontokkal találtak rá a Való Világ egykori sztárjára, Béres Anettre. A híresség mostranra már felépült, ám úgy tűnik még nem tudja maga mögött hagyni a múltat teljesen, ugyanis a teaszánsz ügyben most már gyanúsítottként tartják számon.

Rosszul sült el

Az egykori valóságshow szereplője a teaszeánsz eseményei során rosszul lett és életveszélyes állapotba került. Anettet hallucinációk gyötörték, attól tartott, hogy a Sátán belé akar költözni. Eltűnt 12 órára, majd a Baranya megyei Vokány környékén, a rendezvénytől közel két kilométernyire bukkantak rá, hiányos öltözetben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Veszélyes teát ivott

Később kiderült, hogy az egykori valóságshow szereplő tudatmódosító szereket tartalmazó teát, Ayahuascát fogyaszthatott a szeánsz során, ami miatt bódult állapotba került.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hallucinált Anett

„Hallucinációjában kígyók üldözték, előlük menekült. Menekülés közben végül leugrott egy magaslati pontról, ekkor szerezte sérülései nagy részét” – mondta korábban a Blikk egyik informátora.

Sáfrány Emesével ment

Anett Sáfrány Emesével ment Siklósra, együtt vettek részt a szertartáson, most pedig úgy tudni mindketten gyanúsítottak lettek az ügyben. Az eset kapcsán persze már korábban nyomozás indult, korábban portálunk is megírta, egy 38 éves szentendrei nővel szemben kábítószer birtoklása miatt indult eljárás, majd nem sokkal később egy 38 éves budapesti férfit is kihallgattak gyanúsítottként bűnpártolás miatt. Most pedig a naphire.hu úgy értestült Béres Anettet és Sáfrány Emesét és kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Kihallgatták őket

Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgála az ügyben így nyilatkozott: “Tájékoztatjuk, hogy az elmúlt időszakban újabb gyanúsítások történtek, a rendőrök egy 35 éves és egy 42 éves budapesti nőt hallgattak ki kábítószer birtoklása miatt, kényszerintézkedés elrendelésére nem került sor.” A nyomozás érdekeire való tekintettel egyéb tájékoztatást viszont egyelőre nem kívántak adni a rendőrök.

Ki a sámán?

A feltételezett sámán személyével kapcsolatban sokan találgatni kezdtek anno, a közösségi profiljait több zárt csoportban is megosztották. A nő, aki a szeánszot tarthatta azonban törölte weboldalát, letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt a Facebook- oldalát is felfüggesztette.

Peruban tanult

Korábbi posztjaiból azonban kiderült, hogy Peruban tanulta meg a nem mindennapi gyógyító terápiát. A sámánasszony korábban a vendéglátás és a szállodaipar területén dolgozott, de a spiritualitás utáni érdeklődése miatt ezek a tevékenységek háttérbe szorultak.

Tudatmódosító tea

A megszűnt weboldalán elárulta, hogy a világ igaz gyógymódjait keresi, próbálja biztosítani a hozzá látogatók számára a megfelelő eszközöket és szereket. Valószínűleg a VV Anett által fogyasztott tudatmódosító hatással bíró ayahuasca is egy ilyen szer volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Béres Anett – Forrás: RTL Klub