Kamasz lányát és férjét is elveszítette, majd órákkal később császármetszéssel hozta világra második gyermekét Mónika. Férje és 13 éves lánya szerda este Szerencs közelében szörnyethalt, miután autójuk frontálisan ütközött egy másik autóval. A balesetben öten haltak meg.

Frontális ütközés

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, kedd este két személygépkocsi ütközött össze frontálisan a 37-es számú főúton, Miskolc és Szerencs között. A balesetben öten meghaltak. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 46 éves szerencsi férfi a megengedett sebességet jelentősen túllépve, áttért a szemközti sávba, és ott az Audijával neki ütközött egy másik Audinak, amiben négyen ültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így nézett ki az egyik autó az ütközés után

Forrás: police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Öten haltak meg

A rendőrségi közlemény szerint a balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, illetve a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő, és a 13 éves megyaszói kislány sem. A tragédiát nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói édesapja, és 19 éves alsódobszai rokonuk sem.

Miskolcról mentek haza

A 37 esztendős R. Attila, a 13 éves kislánya, Noémi, a 37 éves Margaréta és az ő fia, a 19 esztendős Krisztián szerda este kilenc körül Miskolcról tartottak Szerencs felé.

Második gyermeküket várták

Attila és Mónika a második közös gyermekét várta a 13 éves Noémi után. A kislány hetek óta semmi másról nem beszélt, csak a testvére születéséről. A családanya már napok óta a szülészeten tartózkodott, amikor hitvese és gyermeke család két barátjával együtt szörnyethalt.

A szülészeten van a felesége

„Attila várandós felesége a miskolci kórházban feküdt, amikor letarolták őket az úton. Minden nap mentek hozzá látogatni, most is ott lehettek előtte. Azóta szegény már megszült, megcsászározták, még a babáról is küldött képet” – mondta a Blikknek Attila édesapja.

A szülőszobán kapta a hírt

A vajúdó asszony a tragédiáról a rendőrök hajnali háromkor értesítették telefonon. Mónika pedig pár óra múlva, császármetszéssel megszülte kislányát. „Most be van nyugtatózva, még fel sem fogta, hogy nem lesz kikhez hazajönnie, de még mi sem” – mondta az egyik rokon.

Anya és fia is meghalt

A baleset másik két áldozata, Margaréta és a fia, Krisztián Szerencsen éltek albérletben. A nő édesapja azt mondta, úgy hallották, a vétkes sofőr szándékosan okozhatta a balesetet, alkoholt is ivott.

Az édesanyját halálra gázolták

„Én még azt sem tudom elhinni, hogy a lányom és az unokám nincs többé. A lányom édesanyját 1985-ben, egy évvel az esküvőnk után ugyanezen az úton gázolta halálra egy autós biciklizés közben. Nem találom a szavakat. Vasárnap még itt voltak nálunk. A rendőrök már éjszaka jöttek, reggel pedig hozták azokat a személyes dolgait, amik nála voltak. Csak egy gyűrű maradt utána” – mondta Simkó Ferenc.

Gyorsan ment

A vétkes kocsi 46 éves szerencsi vezetője a megengedett 60 kilométer/órás sebességet jelentősen túllépve sodródott át a szemközti forgalmi sávba és a biztonsági övet sem használta, ahogy a vétlen kocsiban hátul helyet foglalók sem. Hogy a férfi ivott-e alkoholt és öngyilkossági szándéka lehetett-e, azt vizsgálják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: police.hu