Öten meghaltak abban a közúti közlekedési balesetben, ami a 37-es számú főúton történt tegnap este Miskolc és Szerencs között. Egy apa és 13 éves lánya is az áldozatok között van.

Baleset Szerencsnél

Az elsődleges adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze frontálisan a 37-es számú főúton kedd este Miskolc és Szerencs között. Az eddig tisztázatlan körülmények miatt bekövetkezett balesetben öten meghaltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Forrás: police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két Audi ütközött

Dobi Tamás, a Borsod Megyei Rendőr főkapitányság szóvivője az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy egy 46 éves szerencsi férfi a megengedett sebességet jelentősen túllépve, eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, és ott az Audijával neki ütközött egy másik Audinak, amiben négyen ültek.

Helyszíni felvétel

Forrás: police.hu

Mindenki meghalt

A rendőrségi közlemény szerint a balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, illetve a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő, és a 13 éves megyaszói kislány sem. A tragédiát nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói édesapja, és 19 éves alsódobszai rokonuk sem.

Helyszíni felvétel

Forrás: police.hu

Apa és lánya is meghalt

A 24.hu úgy tudja, hogy egy megyaszói apa, az ő kislánya, valamint másik két hozzátartozója ült abban az Audiban, amiben négyen vesztették az életüket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: police.hu