A Pest megyei rendőrök befejezték a nyomozást azzal a romániai férfivel szemben, aki tavaly egy nagykőrösi tanyán végzett áldozataival. A menekülőt 5 nap alatt azonosították, majd elfogták, azóta letartóztatásban van.

Kiégett ház

Ahogy arról a rendőrség korábban beszámolt, egy leégett ingatlanról és két, a romok között talált holttestről érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. április 1-jén késő este. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Látogató ment, halottakat talált

A nagykőrösi tanyára öccséhez és apjához érkezett egy férfi, de már csak családtagjai élettelen testét találta ott. Mint később kiderült, a két ember bűncselekmény áldozata lett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Romániai férfi

A nyomozók 5 nap alatt megtalálták egy 18 éves Csaba nevű férfit. A román állampolgár a nyomozás adatai szerint a rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, alkalmi munkákból élt.

Favágás

A fiatalember március 31-én délután érkezett későbbi áldozatainak albérletéhez. Bement az udvarra, cigarettát kért, és felajánlotta, segít fát vágni.

Hencegett a fiú

Aprítás közben szóba elegyedett a 17 éves fiúval, aki elmondta, hogy apjával együtt élnek az albérletben, és tele vannak pénzzel. Ekkor a fát vágó férfi a fejszével fejbe csapta.

Megölte az apát is

Az eszméletét vesztett, földre rogyó sértettől elvette mobiltelefonját, majd bement a házba és a fiatalember 51 éves apját is leütötte a baltával.

Nem volt pénz

Alaposan átkutatott mindent, de pénzt nem talált. A nyomok eltüntetésére benzint locsolt szét, tüzet gyújtott, majd áldozatait sorsára hagyva elmenekült.

A fiú még élt

Az igazságügyi orvosszakértők véleménye szerint az apa halálát a nagy erejű ütés következtében kialakult koponyatető, koponyaalap csontjainak törésével járó sérülések, valamint agyroncsolódás okozta, eszméletlen, de felgyújtásakor még életben lévő fia a tűz miatt vesztette életét.

A helyszínen

A ügyészség következik

A 18 éves V. Csaba ellen a nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Pest megyei rendőrség befejezte, az ügy iratait átadták az ügyészségnek.