Szinte mindent vitt az a 32 éves férfi, aki ellen most zárták le a nyomozást a kecskeméti rendőrök. Volt, amikor a kilincset és a zártakaró lemezt vitte magával, amikor meghiúsult egy behatolás.

Pavilonfeltörésekről érkezett bejelentés

Augusztus elején több bejelentést is kaptak a kecskeméti rendőrök, amelyek arról szóltak, hogy sorozatban törnek fel pavilonokat. Az akkor még ismeretlen tolvaj  készpénzt, valamint táblagépet vitt el. A zsákmányért volt, hogy a faburkolatot feszítette fel, máskor pedig az ajtó zsanérjait szerelte szét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem jutott be a presszóba, elvitte hát a kilincset

Az ismeretlen elkövető egy presszóba és egy étterembe is megpróbált bejutni, sikertelenül. Egyik alkalommal megzavarta a riasztó, máskor pedig az ajtó zárszerkezete adta fel a leckét, de mégsem távozott üres kézzel: elvitte a kilincset és a zártakaró lemezt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem volt válogatós

Az ezt megelőző időszakban sem tétlenkedett a tolvaj, júliusban több telephelyről és építkezési területről vitt el mindent, amit csak tudott. Többek között réz hulladékot, elektromos és réz kábeleket, klímakompresszorokat, szivattyúkat lopott, de nem volt rest leszerelni több klímát és biztonsági kamerát sem.

Nem csalt a kecskeméti nyomozók szimata

Ők ugyanis úgy sejtették, egy ember követte el az összes bűncselekményt. gyanújuk beigazolódott. Az adatgyűjtések, tanúkihallgatások és kamerafelvételek elemzésének segítségével beazonosították a 32 éves tolvajt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Ügyében a napokban befejezték a nyomozást, s az iratokat megküldték vádemelési javaslattal az ügyészségnek – derül ki a rendőrség tájékoztatásából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Alighanem ez lehetett a biztonsági kamera helye

Ujjlenyomat-rögzítés nyomai egy kültéri klímán

Munkaeszközét is megvizsgálták

Árulkodó nyomok

A zár hűlt helye