Halálos baleset történt szombaton, a déli órákban Tolna megyében. Tolna település térségében egy autó az útról letérve fának ütközött, a sofőr a helyszínen elhunyt.

Felborult egy autó

Balesetről érkezett bejelentés szombaton 12 óra 40 perc körül a rendőrségre. Egy nő közlekedett az 5112-es úton Fadd irányából Tolna irányába, amikor a 14-es kilométerszelvényben ismeretlen okból előbb a jobb oldali padkára sodródott, majd balra, a kerékpárút felett átsodródva fának csapódott és felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni

A járművet vezető 47 éves faddi nő kirepült az autóból, és az orvosi ellátás ellenére 13 óra 39 perckor a helyszínen elhunyt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A felborult gépjármű

Fotó: police.hu

Óvatosságra intenek

A forgalom rendőri irányítás mellett fél pályán halad. A rendőrség arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal haladjanak.

Baleset Pest megyében is

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy tűzoltóknak kellett kiszabadítania annak az autónak utasait, amely szombaton késő este letért az útról a Pest megyei város közelében. Vélhetően nem használták a biztonsági övüket. Egyelőre nem tudni, mi vezetett a balesethez.

Áttértek a szemközti sávba

Szombaton késő este három személy közlekedett egy Fiat Stilo kombival Pomázról Szentendre felé. Egy mellékutcáról kikanyarodtak a Szentendrei útra, majd a sofőr nagy gázzal elindult a 11-es főút irányába. A Rákos Vendégházat elhagyva elég gyorsan haladtak, amikor eddig ismeretlen okból az autó áttért a menetirány szerinti bal oldalra, az árokba csapódott, majd a bal oldalára borult. 

Beszorultak a roncsba

A sofőr és utasai vélhetően nem használták a biztonsági övüket, mivel a baleset után egyikük sem tudta saját erejéből elhagyni a roncsot. A helyszínre a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltókat riasztották, valamint három mentőegység is kivonult.

Kiszabadították őket

A tűzoltók előbb levágták a jobboldali első és hátsó ajtót, az utasokat kiemelték, ám a sofőr kiszabadításához végül a Fiat tetejét is le kellett vágniuk, sőt, e célból még a bal első ülés háttámláját is eltávolították. Értesüléseink szerint őt életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Súlyos sérülések

A sofőr nyak-, gerinc-, valamint végtagsérülést szenvedett, de két utasa is megsérült. Az adott útszakaszt a mentés és a helyszínelés időtartamára, több órára lezárták, a forgalmat elterelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!