Szerda hajnalban kitért a pályájáról és kisiklott egy vonat a Vác-Balassagyarmat vonalon, de szerencsére a szerelvény nem szállított utasokat. A frissített jelentések szerint akár szerda délelőttig is eltarthat a műszaki mentés, ezért megváltozott menetidővel kell számolnia az utasoknak. Az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekednek.

Kisiklott a vonat

„Szerdán hajnalban kisiklott egy utasok nélkül közlekedő szerelvény Drégelypalánk és Balassagyarmat között. ” – írta a MÁV a Facebook-oldalán, majd egy frissítésben hozzátették, hogy a mentés ideje alatt az érintett szakaszon módosult a közlekedés.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így járnak a vonatok

„A Balassagyarmatról Vácra 6:17-kor és a Vácról Balassagyarmatra 7:38-kor induló S750-es vonat (32249, 32222) helyett pótlóbusz közlekedik. A közút vonalvezetése miatt a pótlóbusz nem érinti Drégely, Drégelyvár, Szokolya, Berkenye, Magyarkút, Magyarkút-Verőce, Fenyveshegy megállóhelyet.”I

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt állnak meg a buszok

Vác autóbusz állomás, Vác, Oktatási Centrum (Volánbusz megállóhely (megállóhely)), Nógrád vasútállomás mh., Diósjenő vasútállomás,  Borsosberény, 2. sz. főút mh., Nagyoroszi vasútállomás mh., Drégelypalánk, posta, Drégelypalánk vasútállomás, Ipolyvece, vasútállomás bejárati út mh., Dejtár, vasútállomás megállóhely, Ipolyszög, vasúti megállóhely bejárati út mh., Balassagyarmat, vasútállomás.

Szombaton is kisiklott egy vonat

Szombaton, Szokolyánál siklott ki egy vonat. Akkor azt írta a MÁV, hogy 16-an utaztak a szerelvényen, senki nem sérült meg. Azt ígérték, hogy hétfőn újraindul a forgalom, de vasárnap este közölték, hogy csak kedd délre indul újra azon a szakaszon a forgalom.

Váltóhiba Őrbottyánnál

Szerda reggel a MÁV közlése szerint a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon 15-20, esetenként 20-30 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani őrbottyáni váltóhiba miatt.

Nem jár a vonat Kiskunfélegyházánál

„A Lakitelekről Kiskunfélegyházára 6:35-kor induló személyvonat (37219) helyett pótlóbusz közlekedik. A Kiskunfélegyházáról Hódmezővásárhelyre 7:34-kor induló vonat (32612) helyett pótlóbusz közlekedik Kiskunfélegyháza és Szentes között” – írta szerda reggel a MÁV.

Óriási késés

Szintén kedd reggel a Székesfehérvár-Veszprém-Szombathely vonalon néhány vonat menetideje 20-40 perccel nőtt. A Celldömölkről a Déli pályaudvarra 5:20-kor elindult Bakony InterCity (IC 919) 65-70 perces késéssel közlekedik.

Pályakarbantartás

Pályakarbantartás miatt december 9-ig a Bakony InterCityk helyett Celldömölk—Szombathely, a személyvonatok helyett Vép—Szombathely között pótlóbuszok közlekednek.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció