Négy jármű összeütközött az M5-ös autópályán Inárcs térségében péntek este, a balesetben egy ember meghalt. Volt olyan autós, aki másfél órát állt a keletkezett dugóban.

Román kamion

A 36-os kilométerszelvényénél egy román honosságú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, amely így lerobbanva állt sztrádán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elrántotta a kormányt

Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves női sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. Előtte azonban még ütköztek a kisteherautóval. Valószínűleg azért volt végzetes a karambol.

Az utas meghalt

A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel.

A harmadik autó

A Kékvillogó.hu úgy tudja, hogy egy Mercedes csapódott még bele a már összetört furgonba. Elképzelhető, hogy ez is közrejátszott a tragédiában.

Egy Mercedes

G.K. / Kékvillogó.hu

A kamion

G.K. / Kékvillogó.hu

Terelés

A rendőrök az  útszakaszt lezárták, a Budapest felé közlekedőket a a 405-ös, valamint a 4606-os útra terelték. A Kévillogo.hu beszélt egy olyan autóssal, aki másfél órát ült a dugoban, hiszen pár perccel az ütközés után érkezett a helyszínre, és az ő autóját már nem tudták elterelni.

Civil autóból ezt lehetett látni

Olvasónk felvétele

Rosszul lett a sofőr

Egy Chevrolet Lacetti haladt a Ferihegyi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton, a KÖKI terminál felől a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér irányába szintén pénteken. Információink szerint a Lacettit vezető középkorú férfi a felüljáró előtti egyenes szakaszon vélhetően rosszul lett, miután fékezés nélkül átsodródott a szembejövő oldalra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frontális karambol

Frontálisan ütközött egy ugyancsak középkorú férfi által vezetett, jobb kormányos Mercedes Sprinter zárt felépítményű kisteherautóval, amely parkettákat szállított. A Chevrolet megpördült és hátuljával a szalagkorlátnak csapódott. A Mercedes szintén a menetiránya szerinti bal oldalra csúszott, de szerencsére nem ütközött senkivel sem. Ugyan egyik jármű sem haladt gyorsabban az ott megengedett 70 km/h-ás sebességnél, ám a nagy erejű ütközés hatására a Chevrolet bal oldala teljesen szétroncsolódott, a bal első kereke leszakadt, vezetője pedig beszorult a roncsba. További részletek és fotók ide kattintva.

Címlapfotó: MTI/Mihádák Zoltán