A zalaegerszegi rendőrök vádemelést javasolnak egy 25 éves férfi ellen, aki balesetet okozott azt követően, hogy nem adta meg az elsőbbséget a balról érkező autósnak.

Nem adott elsőbbséget

A nyomozás adatai szerint a helyi lakos 2021. október 14-én 20 órakor személygépkocsival közlekedett Zalaegerszeg külterületén a 74148-as számú mellékúton, Nagypáli irányából Ságod felé. Amikor a 76-os számú főút kereszteződéséhez ért, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított áthaladási elsőbbséget a neki balról érkező, Andráshida felé közlekedő 26 éves zalaszentgyörgyi nő által vezetett személyautónak és összeütköztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Maradandó fogyatékosság

Az eljárás során a kirendelt igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a vétlen járművezető a baleset következtében maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Helyszíni felvétel:

Vádemelés jöhet

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a gyanúsított ellen maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Fotó a helyszínről:

Kiskunhalason halálos baleset történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta lesodródott az útról és átpördült egy autó Kiskunhalason. A személyautót egy 56 éves férfi vezette, aki kiesett a járműből a baleset során. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, azonban a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni az életét.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Zebegényben szakadékba zuhant egy autó

Ötméteres szakadékba zuhant egy autó szombaton Zebegényben, a tűzoltók és a mentők egy embert hoztak fel a mélyből – közölte a katasztrófavédelem szombat este.

Itt történt

A tájékoztatás szerint a baleset a zebegényi Pozsonyi utcában történt, a gépkocsi tolatott, így zuhant a szakadékba.

Felhozták a sofőrt

A váci hivatásos és a nagymarosi önkéntes tűzoltók a mentőszolgálattal közösen – kötél és speciális hordágy segítségével – hozták fel a sofőrt – áll a közleményben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Hiába forgatta a kormányt, ment tovább egyenesen: Utasokkal teli busz balesetezett Budapesten – Fotók a helyszínről

Kiemelt kép: A zalaegerszegi baleset, helyszíni fotó – Forrás: police.hu