Egy szegedi fiatalember romantikus lánykérést tervezett, ám nem várt vége lett a kezdetben mesébe illő jeleneteknek.

Gyújtogatás

A szegedi fiatalember egy mécsesekből kirakott szívvel kérte meg barátnője kezét, azonban valaki gyújtogatás miatt riasztotta a tűzoltókat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jöttek a lánglovagok

Az eset szombat este 8 óra körül történt, a lánykérés végére pedig a lánglovagok érkezése tett pontot, számolt be róla a Szeged365.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Tisza partján történt

Mint a Szeged365 által megosztott videón látszik, a mécsesekből kirakott szív apró lángjai a Tisza homokos partján, a Lapos Beach területén lobogtak, elég távol mindentől ahhoz, hogy tűzvésszel fenyegessen bármit is.

Itt a videó:

Volt, hogy orrtöréssel végződött a lánykérés

Itt, a Kékvillogó oldalán számoltunk már be különös lánykérésekről. Nagyatádon egy férfi miután megkérte a szerelme kezét úgy behúzott neki, hogy a friss menyasszony orra eltört.

Az előzmények

Mint azt korábban megírtuk nő és a férfi élettársi kapcsolatban éltek egészen 2020 októberéig, amikor új szintre emelve a kapcsolatukat a férfi megkérte a párja kezét. A nő igent mondott, és elhatározták, hogy a boldogságukat a rokonaikkal fogják megünnepelni.

Eldurvult az ünnepség

Rokonaikkal nagy mulatozást csaptak, amely során mindketten nagyon sokat ittak, és az alkohol miatt az ifjú jegyesek össze is szólalkoztak. A vita hevében az újdonsült vőlegény többször ököllel ütötte meg a menyasszonyát, akit miután a földre esett, össze is rugdosott.

Eltört a csontja

A verés miatt a nőnek nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek, és még az orrcsontja is eltörött. A támadás után a menyasszony visszaköltözött a családjához, később azonban megbocsátott a vőlegényének, akivel rendezték is a viszonyukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Megkérték a Jókai utcai házomlás során súlyosan megsérült balerina kezét – Fotókon a romantikus lánykérés pillanatai

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels