Ahogy azt a Kékvillogó is megírta, négyen sérültek június végén abban a tetőomlásban, amely az Ó utca és Jókai utca sarkán történt. Az Operettszínház balett tánckarának két munkatársa, munkába tartott, amikor leomlott a ház tetőszerkezete.

Életveszélyes állapotban vitték kórházba

Tóth Nikolettet akkor súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba, sokáig kétséges volt, hogy egyáltalán életben marad-e. Az Operettszínház táncosát sokáig mesterséges kómában tartották, miután súlyos gerincsérülést szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Párja sértetlenül úszta meg a balesetet

A gyönyörű balerina napokig élet és halál között lebegett, de aztán az erős szervezetének köszönhetően javulni kezdett az állapota. Párja, Benjamin sértetlenül úszta meg az esetet. A felszálló hatalmas porfelhőtől percekig semmit sem látott, de aztán megpillantotta a sérült kedvese végtagjait.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Elkezdtünk szaladni, de…”

„Sétáltunk, amikor egy nagy robajra lettünk figyelmesek a kordonok mellett. Először azt hittük, hogy az építkezésen történik valami, de amikor felnéztünk, láttuk, hogy szakad le egy egész emelet. Elkezdtünk kézen fogva szaladni, de sajnos a párom, Niki a törmelék alá került” – mondta a baleset után a lány barátja.

Elhagyhatta a kórházat

Nikolettért imaláncot is indítottak. A táncosnő nemrégiben hagyhatta el az intenzív osztályt, innen a rehabilitációs intézetbe szállították. Most már jobban van, bár a teljes felépülés még várat magára.

Kerekesszékbe kényszerült

„Szellemileg teljesen ép és a kezét is mozgatja, de nem képes sem járni, sem lábra állni. Az ideje nagy részét kerekesszékben tölti” – mondta a Borsnak a lány egyik ismerőse néhány nappal ezelőtt.

Nem térhet vissza a színpadra

A Bors azt is megtudta, Nikivel már közölték az orvosai, jobb, ha nem reménykedik abban túlzottan, hogy valaha is visszatér szeretett hivatásához, de ő nem hajlandó figyelembe venni az állapotával kapcsolatos negatív jövendöléseket.

Mindene a mozgás

„Négyéves korától a mozgás a mindene, 10 évesen pedig beiratkozott a balettintézetbe. Komoly szakmai sikereket ért el, fontos szerepeket eltáncolt már. Egész életében kitartóan küzdött álmai megvalósításáért. Most is eldöntötte, hogy nem adja fel a reményt, és őszintén hisz benne, hogy egy nap még színpadra léphet” – tette hozzá ismerőse.

Megkérték a kezét

Bár Nikolett teljes felépülésééig még hosszú az út, azonban a hétköznapjaiba minden bizonnyal jut egy adagra való boldogság is, ugyanis a párja megkérte a kezét, derült ki az Operettszínház friss Facebook-posztjából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A romantikus lánykérés pillanatai:

Szűk baráti körben

“Példaértékű hűség és kitartás. Menyasszony lett a Budapesti Operettszínház balerinája! 2022. szeptember 17-én eljegyezték egymást a Budapesti Operettszínház táncművészei: Babácsi Beni a szülők- és a szűk baráti kör társaságában megkérte Niki kezét. Az eseményhez az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet biztosított meghitt, szakrális helyszínt. Az eljegyzésre a fiatalok meghívták a Budapesti Operettszínház főigazgatóját, Kiss-B. Atillát, aki örömmel tett eleget a meghívásnak. Szeretettel gratulálunk a jegyeseknek, és mielőbbi teljes felépülést kívánunk az ifjú menyasszonynak!” – írták a posztban.

Kiemelt kép és belső fotók: Budapesti Operettszínház, Somai Valér