Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Nagyatádi Járási Ügyészség egy 32 éves férfival szemben, aki az eljegyzésük ünneplése során összeverte a menyasszonyát. A verés miatt a nőnek eltört az orra, és szegénynek vissza is kellett költöznie a családjához.

Igent mondott

A vádirat szerint a nő és a férfi élettársi kapcsolatban éltek egészen 2020 októberéig, amikor új szintre emelve a kapcsolatukat a férfi megkérte a párja kezét. A nő igent mondott, és elhatározták, hogy a boldogságukat a rokonaikkal fogják megünnepelni. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Nagyatádon mulattak

Eldurvult az ünnepség

Rokonaikkal nagy mulatozást csaptak, amely során mindketten nagyon sokat ittak, és az alkohol miatt az ifjú jegyesek össze is szólalkoztak. A vita hevében az újdonsült vőlegény többször ököllel ütötte meg a menyasszonyát, akit miután a földre esett, össze is rugdosott.

Eltört a csontja

A verés miatt a nőnek nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek, és még az orrcsontja is eltörött. A támadás után a menyasszony visszaköltözött a családjához, később azonban megbocsátott a vőlegényének, akivel rendezték is a viszonyukat.

Ez lehet a büntetése

Az ügyészség indítványozta, hogy a férfit ítéljék börtön fokozatú szabadságvesztésre azzal, hogy annak végrehajtását a bíróság próbaidőre függessze fel. Az ügyben valószínűsíthetően a Nagyatádi Járásbíróság fog dönteni.

Kazincbarcikai férj is fenyegette a feleségét

Tavaly novemberben egy kazincbarcikai férfi kezdte el zaklatni a feleségét, a fenyegetései pedig olyan súlyossá váltak, hogy a nőnek el is kellett költöznie otthonról. A férfi november 5-én felhívta a párját, és megmondta neki, hogy „eljött az elszámolás ideje!”, majd az autójába ült, és elindult a feleségéhez.

Odahívta az autóhoz

Amikor odaért, a férfi odahívta a nőt az autójához, ám ekkor a lehúzott ablakon keresztül ismét megfenyegette a feleségét: „Most eljött a leszámolás órája!”. A halálos fenyegetés közben egy 7,5 cm pengéjű zsebkéssel hadonászott.

Elhajtott a rendőrségre

A halálra rémült nő ijedtében az autójához sietett, és azonnal a rendőrségre hajtott, hogy feljelentse a fenyegetőző férjét. Ugyanakkor a férfi még ekkor sem állt le, mert a lányukon keresztül kezdte el zaklatni a nejét: „Most még el tudtál menekülni a rendőrségre, de legközelebb nem fog sikerülni!”.

Így büntetnék a férfit

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség indítványozta, hogy a férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben ítéljék felfüggesztett börtönbüntetésre. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels