Két kislány édesapja volt a szentlőrinci baleset egyik áldozata. Péntek hajnalban két autó frontálisan ütközött, hárman haltak meg a balesetben. Zsolt édesapját lánya értesítette a tragédiáról. Gyöngyi nemcsak a testvérét, hanem a szerelmét is elveszítette. 

Baleset Szentlőrincnél

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, borzalmas baleset történt péntek hajnalban a Baranya megyei Szentlőrincnél. Két autó frontálisan ütközött, mindkét sofőr és az egyik autó utasa is meghalt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ennyi maradt az autóból

Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A sofőr nem sérült

Az ütközés olyan erejű volt, hogy az egyik autó motorja kiszakadt, és nekicsapódott egy arra haladó teherautónak. A teherautó sofőrje nem sérült meg. 

Megszólalt a gyászoló apa

„Szegény fiamnak még 30 év sem adatott meg a földön. Ez nem igazság. Egy 12 és egy 8 éves kislányt hagyott hátra maga után. A gyerekek anyjával már nem élt együtt, de gondoskodott róluk. A halála előtt néhány órával is dolgozott, hogy mindent megadhasson a szeretteinek” – mondta az egyik áldozat, Zsolt édesapja. 

Lánya barátja is meghalt 

A gyászoló apát lánya hívta fel, tőle tudta meg, hogy meghalt a fia. „Éppen a buszon utaztam, amikor felhívott, és elmondta, hogy egy nagyon rossz hírt kell közölnie. Zsolti, illetve a lányom barátja, Robertó együtt tartottak hazafelé Dinnyeberkire. Zsolti a munka után még elment a sógoraként szeretett cimborájához”.  

Ebben az autóban egy pécsi férfi utazott

Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft

Gyászol a rokonság 

„Már egyik fiút sem ölelehetjük meg. Nagy vesztség ez a családunknak, most a teljes rokonság tiszteletét teszi nálunk” – mondta Imre a Borsnak

Nem tudják, mi történt pontosan

Imre még nem ismeri a baleset pontos részleteit, de az biztos, hogy addig nem nyugszik, amíg ki nem derül számára, hogy ki okozta a balesetet. Felelőtlenül senkit nem szeretne hibáztatni, bízik a hatósági vizsgálat korrrektségében. A másik autóban ülő, pécsi személy ugyancsak a helyszínen életét vesztette.

Unokáit támogatni fogja

A nagyapa számára most az a legfontosabb, hogy az unokái mellett lehessen. Kötelességének érzi, hogy a fia gyermekeit anyagilag is támogassa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

„Szeretlek benneteket”

„Hiányozni fogtok, szeretlek benneteket”! -ezt már Gyöngyi, a másik férfi, Roberto barátnője írta a Facebookon. Ő így búcsúzik testvérétől és barátjától, akik péntek hajnalban haltak meg Szentlőrincnél, egy közlekedési balesetben. 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft