A férfi és a nő párosnál kristályos anyagot és nagy mennyiségű készpénzt találtak. A két ember őrizetbe vették.

Családi buli

Tegnap kábítószer-kereskedelem miatt fogtak el egy békési testvértpárt a helyi rendőrkapitányság munkatársai. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kusza szálak

A nyomozás szerint a páros férfi tagja fél éven keresztül, egészen pontosan 2020 ősze és 2021 februárja között több vásárlót küldött a nő másik testvéréhez.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyanús anyag

Mint kiderült, a meg nem nevezett békési helyszínen a vásárlók tiltott bódító szereket, leginkább szintetikus drogot vásárolhattak maguknak.

Teli csomagtartó

A férfi autójában az ellenőrzéskor közel négyszáz gramm kristályos anyagot, és több mint négyszázezer forint készpénzt találtak a rendőrök. Emellett a nyomozók ékszereket és a személygépkocsit is lefoglalták.

Komoly bajban

A Békési Rendőrkapitányság a 35 éves békési nőt és a 43 éves mezőberényi férfit őrizetbe vette. Kábítószer-kereskedelemért akár 8 évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak.

Apa-fia

A Kékvillogó.hu múlt héten számolt be egy hasonló esetről, ahol a barcsi rendőrök két férfit, egészen pontosan apát és fiát kapták dílerkedésért el az otthonukban, akiket már egy ideje figyelek a Barcsi Rendőrkapitányság nyomozói a megyei bevetési egységgel összehangoltan.

Komoly biznisz

A 40 éves, csokonyavisontai lakost már várták a rend őrei, ugyanis a drogdíler éppen nagyobb mennyiségű marihuánát, köznapi nyelven füvet vett egy beszállítótól, amit a feltételezések szerint a környéken értékesített volna.

Együtt csinálták

Az üzletben a férfi 24 éves fia is részt vett, ugyanis ő is szállította a bódítószert a környékbeli megrendelőknek. A családi üzlet egészen addig jól ment, amíg a nyomozóknak nem került a látókörébe a két férfi.

Hónapok óta tartott

A Police.hu információi szerint a két férfi már hosszú hónapok óta dílerkedett a környéken és árulták a könnyű drogot a lakókörnyezetükben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Érdekes tárgyak

A feltételezett terjesztőknél tartott házkutatáson a rendőrök további kábítószergyanús anyagokat és a csomagoláshoz, értékesítéshez, fogyasztáshoz használt eszközöket találtak, innentől már nem volt kérdés a rendőrök számára, hogy egy drogelosztót üzemeltet a két férfi.

Minden lefoglaltak

Az egyenruhások több mint 200.000 forint, zömében kis címletű készpénzt, valamint ékszereket és egy személygépjárművet is lefoglaltak a két férfi lakásán, amit a vád szerint a drog értékesítéséből szerezhettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kép és kiemelt kép: Police.hu