A 19 éves Melinda lesz a 14 éves Adrienn gyámja, miután a lányok édesanyja szörnyethalt múlt héten a Győr mellett történt balesetben. Egy személyautó ütközött egy kamionnal, ezután az autó kigyulladt. Az autóban utazó család azonnal meghalt. Édesanyjukat,, nevelőapjukat, nővérüket és 9 hónapos kistestvérüket gyászolja a félárván maradt Adrienn és Melinda.

Halálos baleset

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, 2021. január 14-én, 12 óra 18 perc tájékán a 813-as számú út 1. kilométerszelvényénél, Győr térségében halálos baleset történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze

Egy kamion és egy személyautó ütköztek össze, ezután az autó kigyulladt. Egy négytagú család utazott benne, akiknek esélyük sem volt a túlélésre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy család halt meg

Az autóban az édesanyja, Éva, a férje Imre, a 18 éves Éva és a 10 hónapos Bálint utazott. Mindannyian azonnal meghaltak.

Két lány maradt árván

Éva első házasságából született 19 éves Melinda és a 14 éves Adrienn maradtak árván. Adrien a tragédia időpontjában éppen iskolában volt, ennek köszönheti életét.

Nővére lesz a gyámja

Most ő gondoskodik majd 14 éves húgáról. Melinda már fel is vette a kapcsolatot egy ügyvéddel, hogy hivatalosan is Adrienn gyámja lehessen.

Nagypapája közölte a tragikus hírt

Melindával megfordult a világ, amikor a nagypapája sírva felhívta a tragikus hírrel. Sokáig tartott, mire a nagypapa végigmondta a súlyos szavakat, utána mindketten zokogtak.

Évi érettségire készült

„Egy éve, hogy elköltöztem hazulról. Ma is nehéz elhinni, hogy épp velünk történt ez a tragédia, hiszen a hétvégén találkoztam Évivel. Csendes, okos lány volt, készült az érettségire.” – mondta a Blikknek Melinda.

Bőnyi származású a család

A család a Győr melletti Bőnyről származik. A falu még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, hiszen Imre ott nőtt fel, mindenki ismerte a családját is. Bár Győrbe költözött, amilyen gyakran csak tehette, meglátogatta Bőnyben élő szüleit és nagyszüleit.

Még nem tudják eltemetni az áldozatokat

„Jelenleg még szakértők vizsgálják az autóbaleset részleteit, amíg a vizsgálat tart, nem temethetjük el a szülőket és a gyerekeket” – mondta a család egyik tagja a BlikknekA BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A 18 éves lányt külön sírba temetik

„Éva, Imre és a közös kisfiúk, Bálint közös sírba kerül, Évike pedig a mellettük lévő parcellában nyugszik majd. Ugyanis ez volt Évike édesapjának a kívánsága. A lányokat Éva hozta az új kapcsolatba, a nevelőapa pedig a sajátjaként szerette őket is” – mondta a rokon.

A Győr melletti balesetről szóló cikkeket ide kattintva tudod elérni

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a kiégett autóról – Forrás: MTI/Krizsán Csaba