Életveszélyes mutatványba fogott egy lengyel férfi az M5-ös autópályán. Az őrizetbe vett személyről kiderült, hogy egy lopott kerékpárral közlekedett a sztrádán, ami tilos és életveszélyes.

Ellopták a kerékpárját

Egy kunszállási fiatal nő január 16-án 18 óra körül bejelentette a rendőrségen, hogy a bekerítetlen tanyája udvaráról elvitte valaki a kerékpárját. Ezzel egyidőben a polgárőröknek is szólt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan előkerült

Egyikük éppen a közelben volt, így ő ért elsőként a károsult ingatlanához. A polgárőr kolléga felvette a kapcsolatot a helyi körzeti megbízottal, aki azonnali örömhírrel tudott szolgálni: a bicikli már előkerült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az autópályán hajtották

Kiderült, hogy egy autós bejelentést tett a tevékenység-irányítási központba, mert egy férfit látott az M5-ös autópályán kerékpározni, nem messze a lopás helyszínétől.

Nyaktörő mutatvány

A vármegyei autópálya alosztály munkatársai azonnal a nyaktörő és veszélyes mutatvány elkövetőjének a keresésére indultak, bízva abban, hogy a gyorsaságuk akár életet is menthet, hiszen a sztrádán biciklizni nem csupán tilos, hanem életveszélyes is.

Megtalálták a lengyel férfit

Szerencsére rövid időn belül megtalálták azt a lengyel férfit, aki éppen a lerobbant kamionjához kerekezett a fiatalasszony kerékpárjával. A 30 éves külföldi nem adott arra magyarázatot, hogy került hozzá a kétkerekű, de elismerte, hogy azt ő tulajdonította el.

Azonnal visszakapta

A piros pipacsmintás kerékpárt a tulajdonosa azonnal visszakapta – számolt be a happy enddel végződött történetről a police.hu.

Őrizetbe vették

A Kecskeméti Rendőrkapitányság bűnügyi munkatársai a lengyel sofőrt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A vizsgálók kezdeményezik a férfi bíróság elé állítását. 

Elképesztő lopás

A Kékvilliogó.hu írt arról, hogy kifosztás és kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt kell felelnie a bíróság előtt egy 41 éves borsodi férfinek, aki elképesztő dolgokat művelt. A gyanúsított 2022. szeptember 19-én 20 óra előtt, Miskolcon az Újgyőri főtéren, egy padon alvó férfi állapotát kihasználva eltulajdonította a mobiltelefonját. 

Gyermeke kezébe adta

A térfigyelő kameráknak köszönhetően a járőrök pár percen belül megérkeztek a helyszínre. Az elkövető miután észlelte a rendőröket, az ellopott telefont a kiskorú gyermekének adta át.

Előállították

A rendőrkapitányság egyenruhásai a férfit a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók az eljárás során a mobiltelefont lefoglalták, és visszaadták a jogos tulajdonosának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az ellopott, majd megkerült kerékpár. Fotó: police.hu