Brutális baleset történt a reggeli órákban a 86-os főúton, a Zala vármegyei Kerkabarabás térségében. A személyautó utasa, egy 4 éves kisgyermek életveszélyesen megsérült.

Autó és teherkocsi ütközött

Rendőrségi információik szerint egy autó és egy teherkocsi ütközött össze Kerkabarabás térségében, szerdán reggel fél nyolc magasságában. A baleset pontosan a 86-os főút és a 7416-os számú mellékút kereszteződésében történt. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életveszélyesen sérült a kisgyermek

A személyautó utasa, egy 4 éves kisgyermek életveszélyesen, a sofőr pedig súlyosan megsérült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hosszú helyszínelés

A helyszínelés és a műszaki mentés félpályás forgalomkorlátozás és rendőri irányítás mellett folyt. Az arra autózóktól fokozott figyelmet és türelmet kértek a rendőrök.

Felborult a teherautó

Felborult egy pótkocsis teherautó Baranya vármegyében, a 6-os főút 243-as kilométerénél, Nagydobsza térségében. 

Teljes lezárás

A műszaki mentés céljából a szigetvári hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. A szakembereket nem mindennapi látvány fogadta: a balesetet szenvedő jármű elfoglalta az egész útszakaszt.

Megúszta sérülés nélkül

A legfrissebb információ szerint szerencse a szerencsétlenségben, hogy a teherautó vezetőjének nem esett baja.

Egy útelágazásánál történt a baleset

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy másik súlyos közlekedési baleset is történt hétfőn Baranya vármegyében, Villány mellett, a Bóly felé vezető út mároki elágazásánál.

Két gépkocsi ütközött

Az első információk szerint két személygépkocsi ütközött össze egymással: valószínűleg Márok felől fordulhatott ki az az autó, amelyikbe az 5701-es úton haladó szürke Peugeot kombi belerohant.

Roncsba szorult a sofőr

A Peugeot sofőrje a roncsba szorult, súlyos sérüléseket szenvedett, és a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Mentőhelikopter is érkezett

A sofőr állapotát a mentők hosszú perceken át próbálták stabilizálni. Időközben megérkezett a helyszínre a mentőhelikopter is, és arra várt, hogy elindulhasson a sérülttel. A mentők erőfeszítései végül sikerrel jártak, és 11 óra 30 perckor a mentőhelikopter az életveszélyesen megsérült férfival elindult a pécsi klinikára. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció