Lesodródott az úttestről és felborult egy autó Turánál péntek délelőtt, a járművet vezető 19 éves férfi a helyszínen meghalt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Turánál történt

Mint írták, a baleset a Gödöllő és Hatvan közötti 3104-es út Tura közigazgatási területéhez tartozó szakaszán történt. A rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezárták a balesettel érintett útszakaszt, az arra közlekedőket visszafordítják. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Tegnap egy motoros halt meg

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt szörnyethalt egy motoros a Pest megyei Herceghalomnál, miután megpróbálta kielőzni a kocsisort és egy kukásautóval ütközött. A 27 éves férfit nem tudták újraéleszteni.

Ez is érdekelhet:

A kocsisort akarta kielőzni

Nem sokkal 6 óra után egy Zsámbék felől motorkerékpárjával az autópálya irányába közlekedő férfi egy kocsisor előzésébe kezdett. A manővert nem sikerült befejeznie és egy szemből érkező tehergépkocsinak ütközött.

Nem tudták újraéleszteni

A mentők megpróbálták újraéleszteni a 27 éves fiatalembert, de a motoros a helyszínen belehalt – közölte a főkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán