Akár férfiként, akár nőként olvasod ezeket a sorokat, hasznos ötletet meríthetsz ahhoz, hogyan lehet még élvezetesebb, még izgalmasabb és még hosszabb egy-egy együttlét.

Persze mielőtt arra vetemednél, hogy megvásárolod a Szexaruhaz.hu Szexshop péniszköpenyeinek kínálatából a számotokra ideális darabot, mindenképpen kérd ki a partnered véleményét. Csakis úgy vásárolj, hogy tudod, párod is szívesen kipróbálná ezt az egyre népszerűbb szexuális segédeszközt. S hogy mitől keresik egyre többen ezt a terméket? Annak mai írásunkban járunk utána.

Miért érdemes köpenyt húzni?

Ha elég idős vagy, akkor a köpeny szó hallatán kellemetlen emlékek sora tör elő a sötétkék iskolai egyenruháról, amelyet annyira gyűlölt minden tanuló.

Most eljött az ideje, hogy a péniszköpennyel új értelmet nyerjen ez a szó. A fent említett webáruház forgalma szerint egyre többen feledik el az iskolai rémálmokat, vagyis egyre nagyobb számban rendelnek férfiak és párok ilyen eszközt.

A hímvesszőre húzható köpeny számos funkciót tölt be, amelyek egytől egyig nagyon fontosak a biztonságos és élvezetes szexuális együttlét eléréséhez. Mutatjuk is, hogy mik ezek a funkciók.

A péniszköpeny jó szolgálatot tesz!

Alig akad olyan férfi, aki élete során legalább egyszer ne küzdött volna azzal, hogy túl rövidnek vagy túl vékonynak ítélte meg a szerszámát. A szóban forgó termék nagyszerű megoldás, hiszen mintegy második rétegként simul a férfi nemi szervre, ezzel megnövelve mind a hosszát, mind a vastagságát.

Ezzel együtt hozzájárul ahhoz is, hogy minél tovább tartson az aktus, hiszen jóval kevesebb a valós bőrkontakt, így kevesebb ingernek van kitéve a hímvessző. Ha tehát a pár férfitagja hajlamos arra, hogy idejekorán elélvezzen, akkor mindenképpen jó megoldás lehet a péniszköpeny.

És jöhetnek az extrák is!

Bónuszként védelmet nyújt a nemi betegségekkel, fertőzésekkel szemben is, így még egy érvet felmutathatsz a használata mellett.

Sőt, még további élvezet vár rátok, ha különféle felületű darabokra esik a választásotok, amelyek további ingerlést jelentenek a hüvelynek is.

Amint láthatod, számtalan jó dolog vár, ha felhúzza a férfi a szuperhősök köpenyét, és garantáltan nem marad öröm nélkül a páros egyik tagja sem.

Minden problémára megoldást nyújt!

Aligha akad olyan férfi, akit ne kínozna a méret kérdése vagy épp a korai magömlés. Mindezekre egyszerűen nagyszerű megoldást nyújthat a péniszköpeny használata.

Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy ha a fenti problémák tartósan nehezítik meg az együttléteket, akkor nem lesz elegendő csak a köpeny használata. Ilyenkor mindenképpen érdemes a dolgok mögé nézni, esetleg orvosi vizsgálatokat csináltatni, hogy fény derülhessen a kiváltó okokra. Ám amíg csak alkalmanként üti fel a fejét az ilyen jellegű gond, addig a péniszköpeny ideális megoldást fog nyújtani.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: szexaruhaz.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.