Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt olyan súlyosa bántalmazta feleségét egy Baranya megyei férfi, hogy a nő belehalt sérüléseibe. A férj ezután magával is végezni akart, de nem halt meg azonnal, csak később, a kórházban hunyt el. A tragédiáról most újabb, sokkoló részletek láttak napvilágot.

A férfi még életben volt

Az 56 éves férfi baltával végzett a feleségével, majd a saját életét is ki akarta oltani. Amikor rájuk találtak a férfi még életben volt, ám később, a kórházba szállítását követően a sürgősségi osztályon ő is meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szomszéd vette észre

A rémtettre akkor derült fény, amikor az egyik szomszéd nyöszörgést hallott a pár udvaráról, ekkor vette észre a földön fekvő, sérült férfit.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyöszörgő hangot hallott

„Azt tapasztaltam, hogy a kutyám nagyon furcsán viselkedik, ezért előre jöttem az udvarba. Artikulált, nyöszörgő hangot hallottam. Nagyon megijedtem, kijöttem az utcára” – mondta a Tények riportjában a szomszéd nő, aki nagyon megijedt, de követni kezdte a hangot, így bukkant rá a vérző fejű férfira, aki a garázsfeljárónál feküdt.

Kiesett az ablakon

Ezt követően a kiérkező hatóságok találták meg 66 éves asszonyt, aki ekkor már nem élt. A férfi valószínűleg fel akarta magát akasztani, azonban mikor a nyakára próbálta tekerni a kötelet, kiesett az ablakon.

Elköltöztek, de visszajöttek

A férfit ugyan újraélesztették, de később belehalt a sérüléseibe. Úgy tudni a házaspár egy hónappal ezelőtt elköltözött, de mivel a feleség pánikbeteg volt, úgy döntöttek visszajönnek.

Szerették egymást

A helyiek szerint a pár szerette egymást, ezért nem értik, mi állhatott a rémtett hátterében. A rejtélyes tragédia okát a rendőrség is vizsgálja.

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Súlyos betegek voltak

Ahogy arról a BudapestKörnyéke.hu beszámolt, augusztus végén  egészségi állapotuk romlása miatt együtt akart meghalni egy idős házaspár.  A 11. kerületi nyugdíjasok magányosan éltek, családjuk nem volt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Együtt akartak volna meghalni

Az idős pár szomszédjai szerint mindketten nagyon betegek voltak, mozogni is alig tudtak a nagy fájdalmaktól. Halálukat több hónapja szervezték. Mint utóbb kiderült, ezt nem is titkolták. Az idős férfi szomszédainak többször beszélt arról, hogy nem bírják a szenvedést és együtt szeretnének elmenni.

Nem akartak kórházba menni

„Azt mondta, hogy nagyon nagy fájdalmaik vannak, nagyon betegesek, rosszul érzik magukat, és nem akarnak kórházba kerülni, és ott méltatlan körülmények között meghalni” – mondta a TV2-nek az egyik szomszéd.

Megölte a feleségét

Tettük előtt alkoholt fogyasztottak, hogy ne érezzék a fájdalmat. Az idős nő valószínűleg nem tudta megtenni, ezért férje szúrta le őt. Egy szomszéd riasztotta a rendőrséget, ugyanis már napok óta nem látták az idős házaspárt. A házban úgy tudják, hogy az asszony a fürdőszobában felvágta az ereit, a férfit pedig az egyik szobában találták meg, összevissza szurkálta magát.

Emberöléssel gyanúsítják

A férj túlélte az öngyilkossági kísérletet, őt kórházba szállították. Úgy tudni, hogy a feleség is életben maradt volna, mert a karján ejtett vágások nem voltak mélyek, de a férje végül mellkason szúrta őt egy késsel, hogy segítsen neki meghalni.

Nem emlékszik semmire

A férfit jelenleg pszichiátrián ápolják; emberöléssel gyanúsították meg, jelenleg az elmeállapotát vizsgálják. Elmondása szerint nem emlékszik arra, hogy leszúrta a nejét, valamint azt hangoztatja, hogy az embereknek semmi köze nincs ahhoz, hogy feleségével meg akartak halni.

Ha segítség kell 

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tények videórészlet