Büntetőügy lett egy tavaly téli tivornyából. Ki tudja milyen indíttatásból, de akkor valószínűleg jó ötletnek tűnt, hogy egy meglehetősen egyedi módszerrel keltse fel elalvó cimboráját egy férfi.

Egy ivászatból indult minden

Tavaly január 23-án egy bulit tartottak egy szegedi nyaralóban. A jeles eseményen egy nagyobb társaság bulizott. Az este folyamán az áldozat alaposan lerészegedett ezért a földön elaludt. Valamiért az egyik jelenlévő úgy érezte, mindenáron fel kell őt ébresztenie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy módszer sem vezetett sikerre

Az önjelölt áloműző is alaposan felöntött a garatra, emellett kábítószert is fogyasztott. Először vizet öntött a fejére, azonban ez nem vezetett eredményre. Ekkor radikálisabb eszközhöz nyúlt: lefolyó tisztító granulátumot öntött a fülébe, haverjai pedig mindezt telefonjukkal felvették.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Műtétre szorult az ébresztő után

Célját elérte, ugyanis a férfi felébredt és megpróbálta vízzel kimosni a fülét, melynek hatására a nagy fájdalom mellett a lúg egyre mélyebben okozott égési sérüléseket. Végül kórházba szállították és megműtötték, azonban maradandó halláskárosodást szenvedett, emellett esztétikai sérülései keletkeztek.

Több bűncselekménnyel vádolják

A férfit maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószerrel birtoklásának vétségével vádolja a helyi ügyészség. Bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni. Amennyiben a bíróság is osztja az ügyészség álláspontját, a férfi akár hét évre is a rácsok mögé kerülhet.

Néhol gyilkosságba torkollik az alkoholmámor

A halláskárosodást szenvedett férfit aligha vigasztalja persze, hogy sokkal rosszabb bűncselekmények kockázata is fennáll, ha egy összejövetelen a jelenlévők mélyen a pohár fenekére néznek. Ez történt abban az esetben is, amelyről nemrégiben hírt adtunk.

Buli után villant a kés

2020 áprilisában lányuk eljegyzését ünnepelte egy család a Komárom-Esztergom megyei Tokodon. A buliban nagyon csúnyán berúgott az asszony és a férje, majd a vendégek távozása után veszekedni kezdtek. Ennek során a feleség egy 8,5 cm pengehosszúságú bicskával szíven szúrta a férjét, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Ez volt az indíték

A reggel kilenckor kezdődő partinak délután fél három körül lett vége, mert a gyermekek távoztak a szülői házból. Ezután az addig békésen ünneplő házaspár összeveszett azon, hogy ki miatt mentek el a gyerekek a szokásosnál korábban. A súlyosan ittas Eleonóra ekkor szúrta szíven a férjét.

Rémképek kísértik az egyik gyereket

„Képtelen vagyok szabadulni attól a képtől, ahogy anyám fekszik a halott apánkon, akinek a szívéből kiáll egy kés. Fogalmam sincs, min veszhettek ennyire össze. Három órával előbb még békésen buliztunk náluk.” – mondta a szörnyűség után a házaspár egyik gyermeke.

Hamar kattant a bilincs

Az esetről a nő egyik hozzátartozója értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök elfogták az asszonyt, akit előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozati szakban azzal védekezett, hogy a férje támadt. Éppen hagymát pucolt, amikor a férj nekirontott és ő csak tartotta a kést, amibe aztán belefordult a férfi.

Egy évtizedet tölthet a rácsok mögött

A Tatabányai Törvényszék nyolc év börtönre, és nyolc év közügyektől eltiltásra ítélte az asszonyt. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a nő és a védője elsődlegesen felmentésért, másodlagosan pedig enyhítésért fellebbeztek. A táblabíróság egyetértett a fellebbviteli főügyészség indítványával, és 10 évre súlyosította a többszörösen büntetett előéletű nő büntetését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!