Több bűncselekmény miatt emelhetnek azzal a férfival szemben, aki az érsekcsanádi szabadidőparkban összetalálkozott volt párjával, majd féltékenységből – mert a nőt másik férfi társaságában találta – a nyílt utcán kezdte el bántalmazni.

Még nyáron történt

Az ügyészség közlése szerint a büntetett előéletű mélykúti férfi 2022. július 1-jén, délután, Érsekcsanádon, a szabadidőparkban összetalálkozott egy ismerősével és a társaságában lévő volt élettársával, akit két nappal korábban a férfi hagyott el. A szabadidőparkban nyári napközis tábort tartottak, ezért mintegy 15 iskolás gyermek és több nevelő tartózkodott ott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt található Érsekcsanád

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljesen bedühödött

Amikor a volt élettárs az egyik pavilonhoz ment, a férfi követte és féltékenységből, mert egy másik férfi társaságában találta, a táborozó gyerekek és nevelőik szeme láttára többször ököllel fejbe ütötte. A férfi volt párját a hajánál fogva a földre rántotta, a földön fekvő nőbe belerúgott, ráadásul a kezéből kiesett mobiltelefonját is a földhöz vágta.

Ki akarta rángatni az autóból is

A nő ekkor ismerőse autójába menekült, de férfi még a gépkocsi ablakán keresztül is többször megütötte és ki akarta onnan rángatni. Végül csak azért hagyta abba, mert egy közelben lévő járókelő rászólt, így elhagyta a helyszínt.

Ám ezzel még koránt sem volt vége…

A nő elindult ismerősével a falu központja felé, azonban a férfi meglátta őket, majd autójával útjukat állta. Ekkor gyorsan kipattant, feltépte az exe felőli ajtót ismét ütlegelte, továbbá akarata ellenére kirángatta a nőt az autóból. Végül egy elhagyatott helyre vitte, ahol pofon ütötte és lábon rúgta őt.

Szerencsére nem lett komolyabb sérülés

A nő arcán és kezén nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. A férfinak azért is felelnie kell, mert két héttel azután, hogy őt a bíróság más ügyben jogerősen elítélte, Baján egy parkoló autó katalizátorát, nem sokkal később pedig egy lezáratlan női kerékpárt lopott el.

Hosszú évekre rács mögé kerülhet.

Az ügyészség a férfit folytatólagosan, aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette mellett üzletszerűen elkövetett lopás bűntettével vádolja, ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. A letartóztatásban lévő férfi ügyében a Bajai Járásbíróság fog dönteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az összetört telefon

Egy harapófogóból is bűnjel lett

A bűncselekmény helyszíne

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)