Egy reggeli rajtaütés során fogták el a 29 éves férfit a nyomozók. Olyan dolgokat találtak a lakásán, amelyeknek nem lett volna szabad ott lennie.

Múlt hét szerdán történt

A 15. kerületi nyomozók november 9-én szerdán reggel egy zuglói lakásban tartottak kutatást. Felmerült ugyanis a gyanúja annak, hogy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozik az ott lakó személy. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogtak a nyomozók egy férfit

A nyomozók reggel hatoltak be a férfihoz, rajtaütésszerűen. A 29 éves V. Bence lakásán 161 gramm növényi származékot, 131 gramm egyéb kábítószergyanús port, valamint 385 amfetamintablettát foglaltak le. Ezeket szakértőkkel kivizsgáltatják

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kereskedelmi mennyiségű amfetamintablettát találtak

A lefoglalt amfetamintabletták – Fotó: Police.hu

Nem csak kábítószert találtak

A kábítószer mellett 18 millió forintnyi készpénzt is találtak a hatóság emberei. Ezen felül lefoglaltak egy ott talált gáz- és riasztófegyvert, telefonokat és laptopot is. A rendőrség úgy tudja, hogy az elmúlt két évben foglalkozott a férfi drogkereskedelemmel.

Egy kép a rendőrök által lefoglalt holmikról

A lefoglalt holmik – Fotó: Police.hu

Kihallgatták

A 15. kerületi nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki az illetőt. A rendőrség beszámolója szerint V. Bence nem tett vallomást. Őrizetbe vették a zuglói rendőrök, a bíróság pedig elrendelte, hogy tartóztassák le.

Ezek is érdekelhetnek!

Lemérték a lefoglalt anyagok súlyát

Mérlegen a lefoglalt anyag – Fotó: Police.hu

Ez várhat rá

Ha bebizonyosodik a férfi ellen felhozott vád, akkor kábítószer-kereskedelem miatt két évtől nyolc évig terjedő börtönbüntetésre ítélik. Aki bűnszövetségben követi el tettét, az öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztést kaphat. Amennyiben a rendőrök fényt derítenek arra, hogy jelentős mennyiségű kábítószerrel kereskedik valaki, akár húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó börtönre is ítélhetik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A nyomozók által lefoglalt holmik – Forrás: Police.hu