Szalagkorlátnak ütközött, kigyulladt és kiégett egy autó a 8-as főúton Csór térségében, Veszprém felől Székesfehérvár irányába. A járműben ketten utaztak, a baleset helyszínén komoly torlódás alakult ki. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Szalagkorlátnak ütközött

Szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt egy személyautó a 8-as főút Budapest felé vezető oldalán, Csór közelében. A jármű, amelyben ketten utaztak, teljes terjedelmében égett a leállósávban. A két ember idejében ki tudott szállni.

Visszahűtötték a felforrósodott elemeket

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat, majd visszahűtötték a gépkocsi felforrósodott elemeit. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás miatt alakult ki komoly torlódás. A jármű a felismerhetetlenségig kiégett, sokan találgatták, hogy milyen típusú autó veszett oda a lángokban. Valószínűleg egy BMW volt az áldozat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megdobta az autót a bukkanó

„Gyors tempó, belső szalagkorlátnak csapódás, majd kipördülés. Körülbelül 100 méterrel ez előtt van egy dupla bukkanó. Tuti a nagy sebesség megdobta az autót és emiatt csapódott a korlátnak” – olvashattuk egy autóstól.  

Letarolta a szalagkorlátot

„A belső sávnál levő dupla szalagkorlátot letarolta, onnan a jobb oldali szalagkorlátra csapódott át és utána gyulladt ki. Az aszfalt is sérült. Jártam arra, láttam a kiégett autót. Letarolt mindent” – írta egy szemtanú.

Csak elmeorvosi vizsgálat után…

„Nos, én személy szerint az ilyennek nem igazán adnám vissza a jogosítványát egy kis ideig azon túl, hogy az összes kárt fizettetném vele (a biztosítójával, aki pedig szépen ráterheli) és csak egy alapos Kresz-továbbképzés, vizsga és elmeorvosi vizsgálat után vezethetne újra” – fogalmazott egy másik kommentelő.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Fotók: Facebook/ 8-as Főút Hírei / Baleseteinek megelőzése