Elítélték azt a férfit, akire rácsukódott egy bolt fotocellás ajtaja, miután megpróbált elektromos fogkeféket lopni egy ferencvárosi drogériából. Az esetről videófelvétel is készült, cikkünk végén mutatjuk!

Rácsukódott az ajtó

Amikor az alkalmazottak értesítették a rendőrséget, a férfi mindent eldobott a kezéből, majd a fotocellás ajtókon át próbált meg elmenekülni a boltból, ám azok kis híján összenyomták őt. De még ekkor sem adta fel, hanem megpróbálta szétfeszíteni az ajtókat, majd amikor ez nem sikerült, betörte az üveget, aztán az ajtószárnyak rései között kipréselte magát és elmenekült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két fogkefét akart lenyúlni

Igaz, később rendőrkézre került. Egyébként mindössze két darab elektromos fogkefét akart ellopni: mint mondta, azért, mert pénzre volt szüksége.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pánikba esett

„Szerintem inkább pánikérzésem volt, hogy bezárták az ajtót, amit nem bírtam kinyitni… Szorult helyzetben voltam, ezért mentem be az üzletbe és próbáltam valamit ellopni, amiből tudok csinálni egy kis pénzt” – mondta az elkövető.

Egy év szabadságvesztés

A bíróság elítélte a fiatalt, egy év szabadságvesztéssel sújtották, plusz a betört üvegajtókat is ki kell fizetnie.

Lopni akart Hatvanban

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy egy 28 éves férfi idén februárban reggel azért ment egy hatvani áruházba, hogy ellopjon onnan néhány terméket. Tervét végre is hajtotta, fizetés nélkül távozott az üzletből. 

Elkapta a biztonsági őr

A fiatalember számításait azonban keresztülhúzta az őr, aki feltartóztatta őt. Ezután elkísérte a biztonsági őri szobára, majd arra utasította, hogy pakolja ki azokat a termékeket, amiket ellopott. Itt kezdődtek a bonyodalmak. A férfi nem akart engedelmeskedni az őrnek. E helyett rátámadt a vele szemben intézkedő őrre és dulakodni kezdtek a felek. A férfi megpróbált elmenekülni.

Léptek az áruház dolgozói

Az üzlet alkalmazottai bezárták a bolt ajtaját, a tolvaj így nem tudott kimenni. Az áruház dolgozói visszakísérték a férfit a biztonsági szobába. Ott aztán a fiatalember végül visszaadta a lopott holmikat.

A tolvaj továbbra is menekülni próbált

A 28 éves férfi ezután megint kitört az irodából. Két alkalommal is nekiugrott az áruház külső, zárt fotocellás üvegajtajának. Így akart kiszabadulni a szorult helyzetből. A fiatalember végül be tudta törni a hőszigetelt biztonsági üvegajtót. Ezt követően sietve távozott a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez történt a drogériában

Forrás: rendőrség

Kiemelt kép: illusztráció